Blogger Widgets

pondělí 1. října 2012

Kytarista D.R.I. podstoupil operaci


Spike Cassidy, zakládající člen a kytarista průkopníků hardcore/metal crossoveru D.R.I. (DIRTY ROTTEN IMBECILS), podstoupil koncem minulého týdne neodkladnou operaci kvůli komplikacím, které způsobilo storno operace, jenž měl podstoupit před pouhými třemi týdny. Nyní leží na normální nemocničním pokoji a je pod drobnohledem lékařů, kteří sledují případnou infekci, protože jeho střeva byla díky ucpání velmi natažená (přiznávám, že má angličtina není zázračná, ale jednoduše řečeno...bylo to v hajzlu).

Jana Perry, Spikova snoubenka, řekla: "(Spikova) prognóza je dobrá, ale bude muset v nemocnici ještě týden zůstat.

Netřeba dodávat, že všechny koncerty D.R.I., které byly naplánované na měsíc říjen, jsou nyní zrušeny. Doufáme však, že je budeme moci znovu naplánovat na pozdější datum.

Jsme zklamaní. Těšili jsme se na setkání s přáteli a předvedení těchto show."

V roce 2004 byla Cassidimu diagnostikována rakovina tlustého střeva. Podrobil se operaci (jedna část střeva byla 27. března 2006 odstraněna 24 cm velkým řezem), ozařování a chemoterapii a dříve již bylo řečeno, že boj s touto nemocí vyhrál.

Za posledních 29 let D.R.I charakterizoval agresivní, hardcore-thrashový zvuk, který si lide zvykli poslouchat. Během celé té doby byli jednou z mála undergroundových kapel, které zůstaly věrné svým čistě punkovým kořenům. Stále aktivně koncertují a nahrávají, takže jediná věc, která se změnila, je stáří členů. To jim ale nebrání vydávat to nejlepší z DIRTY ROTTEN IMBECILS. Pořád do toho stejně silně mlátí a jsou stejně hlasití a nadále zahltí smysly posluchačů zvukem, který je a nadále zůstane výhradně D.R.I.

1 komentář: