Blogger Widgets

středa 1. srpna 2012

Záhadné zmizení frontmana KILLING JOKE


Před několika lety se v jihlavských katakombách ztratil frontman INE KAFE. A upřímně, nevím, jak to nakonec dopadlo. Každopádně článek, který přinesl Loudwire z tábora KILLING JOKE, jihlavské podzemí s přehledem překonává. Inu, Jaz Coleman je očividně velmi nevyzpytatelná osoba.

Frontman totiž podle všeho přerušil veškerý kontakt mezi svou osobou a zbytkem kapely poté, co skrze oficiální KILLING JOKE na Facebooku zveřejnil velmi bizarní příspěvek. Coleman totiž náhle vyhodil kolegy THE CULT a THE MISSION, kteří měli hrát na turné společně právě s jeho kapelou KILLING JOKE. Navíc ho spoluhráči z jeho kapely prohlásili za "nezvěstného".

Zmíněné turné mělo odstartovat v anglickém Manchesteru 10. září. V inkriminovaném statusu stálo: "Je mi velkým potěšením oznámit zrušení nadcházejících koncertů s THE CULT a THE MISSION. Upřímně řečeno, nikdy jsem netoužil hrát na jednom koncertě s THE CULT. Gatherers (=sběrači; fanoušci KILLING JOKE) by museli poslouchat hodinu trvající set. Pak tam byl také problém se šatnou a důkazem, že THE CULT by chtěli po fanoušcích 200 dolarů za možnost setkání."

Dále pokračuje: "Nakonec, jejich písně jsou sračky! Zjevně nemají žádnou integritu (za své mateřské město považují L.A.)"

Ostatní členové KILLING JOKE okamžitě dotyčný příspěvek z profilu smazali a napsali omluvu, která snad vnáší trochu světla do situace:

"Prohlášení napsal patrně náš zpěvák. Očerňoval v něm THE CULT a THE MISSION a vyškrtl naši kapelu z těchto koncertů. Nyní DEZERTOVAL a doteď nekontaktoval kohokoli ze svých spoluhráčů.

Hluboce se stydíme a všem zúčastněným nabízíme svou omluvu.

Všichni se obáváme o zdraví našeho pohřešovaného zpěváka.

KILLING JOKE udělalo kolektivní rozhodnutí, že v září bude hrát s THE CULT a THE MISSION.

Bylo všemi členy kapely odsouhlaseno, že se těchto show zúčastníme. Opravdu doufáme, že se mají na co těšit, dokonce i když byli pošpiněni.

Rádi bychom stále chtěli dostát svému závazku k tomuto turné, všem kapelám, gathererům a lidem, kteří si již zakoupili vstupenky a další případné cestovní výdaje.

Pokud se účast ukáže jako nemožná, KILLING JOKE provedou alternativní opatření jako kompenzaci za vzniklé problémy.

Zatím děláme vše pro to, aby se turné uskutečnilo a abychom našli našeho chybějícího zpěváka."

Pokud se v případu Jaz Coleman objeví nějaká nová informace, pokusíme se vám ji přinést. Každopádně osobně doufám, že měl zpěvák jen hodně špatný den, který si prodloužil o pár dní a nocí v hospodách a za chvíli se objeví. Alespoň tak je to často u nás v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat