Blogger Widgets

středa 1. srpna 2012

TERROR podporují Randyho Blythea, a proto zrušili koncert v Ostravě


Jasný důkaz toho, že Randy má stále solidní podporu. Vzhledem k odvolání se státního zástupce (opět) proti schválení (opět) zaplacené kauce, podpora stoupá.

Kauza zpěváka LAMB OF GOD je stále živá, ale bohužel především za oceánem. Česká média, především ta "nejoblíbenější" (Tv Hovna, Blesk, Novinky.cz), se kauze věnovala především ze začátku, kdy Randyho vykreslila především jako agresivní prase, které se neumí ovládat. Nicméně najednou ticho po pěšině a v naší malé zemi se tématu (pokud vím) nikdo řádně nevěnuje. 

Tato americká hc parta z hollywoodského LA zrušila svůj dopředu ohlášený koncert, který se měl konat 20. srpna v ostravském klubu Barrak. Pokud jste se na něj těšili, pak máte s téměř stoprocentní nadějí...smůlu. Vyjádření kapely jest následující:

"TERROR se chystají zrušit své vystoupení v České republice tento měsíc. Cítíme povinnost postavit se za Randyho Blythea. Vypadá to, že celá situace je brána na příliš lehkou váhu...

Randy má punkové a hardcore kořeny, stejně jako TERROR. Stále podporuje underground a vždy podporoval TERROR - dokonce zpívá po našem boku, když hrajeme v Richmondu.

Opravdu vás to zasáhne, když máte členy kapely i tým z mateřského města LAMB OF GOD.

Velmi milujeme naše české fanoušky a dělají neskutečné koncerty, ale cítíme potřebu ´přiblížit se´ k Randymu, což je důvod, proč jsme se rozhodli zrušit show.

Jako kapela, která by se mohla snadno ocitnout ve stejné pozici během jakékoli show, si nemyslíme, že bychom tam mohli hrát a dělat, jako že je vše OK - protože to není. Tohle je větší než hashtag nebo chytré tričko - my jako komunita potřebujeme konat a promlouvat.

Free Randy Blythe."

Protože v Barraku nebude hc peklo, podívejte se alespoň na film, který kapela nedávno zveřejnila. Tentokrát je to nezkrácená verze dokumentu. Původně byl film vydán jako seriál, nyní je kompletní. Pojednává o raných kapelách frontmana Scotta Vogela + jeho spoluhráčů ze TERROR během natáčení posledního alba, které se jmenuje Keepers Of The Faith.

Žádné komentáře:

Okomentovat