Blogger Widgets

pondělí 1. října 2012

MACHINE HEAD chystají druhou live desku


Thrashová šelma MACHINE HEAD funguje už téměř dvacet let a za tu dobu si vydobyla místo v přední linii metalových velikánů. A bez pochyby zaslouženě. Nejen, že jim ještě letos vyjde biografie v knižní formě (dej Satan, aby byla dostupná v české verzi), ale jejich nezapomenutelná koncertní atmosféra si rozhodně zaslouží další zvěčnění ve formě CD. 

Machine Fucking Head Live vyjde 13. listopadu u, jak jinak, Roadrunner Records. První live počin vyšel v roce 2003 pod názvem Hellalive. Po devíti letech kapela získala jedině na síle, protože MACHINE HEAD během živých vystoupení stále vraždí a předvádí skutečný nářez. O čemž se spousta z vás mohla přesvědčit během letošního Brutal Assaultu.

Machine Fucking Head Live bylo nahráváno na různých zastávkách během loňského turné. Album obsahuje songy z velmi širokého seznamu tvorby MACHINE HEAD a nechybí ani pecky jako Imperium, Aesthetics Of Hate, Locust, Ten Ton Hammer, Thist Is The End a Halo.

"Head Cases (přezdívka, kterou MACHINE HEAD oslovují fanoušky) byli během tohoto turné cyklu tak vášniví, že jsme museli začít nahrávat koncerty, a to především díky technologiím, které nahrávaní zjednodušují," říká frontman Robb Flynn. "Vybrali jsme několik nocí, kdy se kapela a dav skutečně rozhořeli a udělali pořádné, skoro dvouhodinové dvojité live album, které dokazuje, kde je kapela po 18 letech."

Tracklist Machine Fucking Head Live:
01. I Am Hell (Sonata in C#)
02. Be Still And Know
03. Imperium
04. Beautiful Mourning
05. The Blood, The Sweat, The Tears
06. Locust
07. This Is The End
08. Aesthetics Of Hate
09. Old
10. Darkness Within
11. Bulldozer
12. Ten Ton Hammer
13. Who We Are
14. Halo
15. Davidian

Desku Machine Fucking Head Live namíchali Juan Urteaga a Robb Flynn v Trident Studios v kalifornském městě Pacheco.

8 komentářů:

  1. Hi there, yup tgis post is in fact nice and I have learned lot of things from it on the
    topoic of blogging. thanks.

    Also visit my web-site m88

    OdpovědětVymazat