Blogger Widgets

úterý 7. srpna 2012

Universal Music a Napalm Records podepsali partnerskou smlouvu


Německá Universal Music a proslulá rakouská rock/metalová značka Napalm Records podepsali dlouhodobou smlouvu o distribučním partnerství. Obě vydavatelství to oznámili 6. srpna. Od tohoto data bude Universal Music všechny dlouhodobé umělce Napalm Records distribuovat po Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Markus Riedler, zakladatel a výkonný ředitel společnosti Napalm Records Handels GmbH: "Pro Napalm Records je distribuční smlouva s Universal Music jak výzvou, tak motivací. Navíc to povede k většímu množství metalu a rocku na domácí půdě Universal. Společně s Universal chceme dále zlepšovat naše silné stránky, hledat trendy v rockové a metalové scéně, získat nové zájemce a starat se o mezinárodní umělce. Napalm Records, nezávislý rockový a metalový label, spojil síly s nejsilnějším partnerem v hudebním průmyslu a představí na trhu mnoho nových překvapení. Těšíme se na tuto vzrušující spolupráci a jsme šťastni za důvěru vloženou do našeho labelu. Díky moc celému týmu Universal!"

Tom Bohne, senior vicepresident Universal Music GmbH: "Markus a jeho tým Napalm Records jsou jedním z velkých jmen metalové scény. S Universal Music se Napalm Records stane vedoucí značkou tohoto žánru. Těším se na spolupráci a věřím, že to bude vzrušující, úspěšné a hlasité!"

Žádné komentáře:

Okomentovat