Blogger Widgets

středa 8. srpna 2012

Debutové album I LEGION vyjde na podzim


Kanadský projekt I LEGION vydá svůj debut, který byl pojmenován Beyond Darkness, v říjnu tohoto roku. CD bude obsahovat 13 skladeb. Na jeho produkci a mixu se podílel Chris Clancy, zpěvák a zakládající člen formace MUTINY WITHIN. 

I LEGION je hudební sólo projekt Frederica Riverina, jenž napsal všechny písně na podzim roku 2011 ve svém domě v Quebecu. Fredericovi pomáhal s výslednou podobou songů jeho dobrý přítel Chris Clancy. Zde je výčet všech hostů, kteří se nějakou měrou podíleli na albu: O zpěv se postarají Björn Strid (Soilwork), Jon Howard (Threat Signal) a již zmiňovaný Christopher Clancy (ex-Mutiny Within), jehož talent se má projevit dokonce ve 12 skladbách. Kytary a chutná melodická sóla nám zajistí tito pánové: Angel Vivaldi, Andy James (Sacred Mother Tongue), Peter Wichers (ex-Soilwork) a Brandon Jacobs (Mutiny Within). Žádná audio ochutnávka zatím není k dispozici, což se jistě brzy změní s blížícím datem vydání.

Všichni tito pánové pomohli Fredericovi s jeho vlastní deskou. Tu tedy nevytvořil sám, ale s pomocí legie za svými zády.


Tracklist alba Beyond Darkness:

1. Hexagram
2. Beyond Darkness
3. Deceive The Light
4. Night Calls
5. Despite Your Grace
6. Escape As Deliverance
7. This World So Black
8. Signs From Above
9. Faithless
10. We Will Fight
11. Dead Inside
12. Search For I
13. Love Is A Battlefield

Žádné komentáře:

Okomentovat