Blogger Widgets

středa 22. srpna 2012

SOILWORK zítra zaútočí na studio


Švédská melodic death metalová parta zítra 23. srpna nezaútočí na studio, aby jej zničila (i když kdo ví), ale aby nahrála své nové album, které má být následovatelem The Panic Broadcast z roku 2010. Z producentské židle nebude na věc dohlížet nikdo menší než Jens Bogren (AMON AMARTH, OPETH, BLOODBATH). Nová deska s názvem The Living Infinite bude také poznamenána tím, že to bude premiérová nahrávka dlouhodobého turné kytaristy Davida Anderssona (THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA).

"Trvalo docela dlouho než to přišlo, ale když o tom teď mluvíme a sedím tady, usmívám se až na prdeli, když poslouchám demo nahrávky, které se propracují na Living Infinite," komentoval zpěvák Björn "Speed" Strid. "Abych k vám byl zcela upřímný, cítil jsem se během této přestávky zatraceně nervózní, a proto jsem přijal s velkým nadšením, že jsem se konečně přiblížil novému albu. Jakmile jsme v březnu začali pracovat na písních, všechna má energie a zaměření směřovala do tvorby tohoto zvířete. Dokončili jsme psaní skladeb a já momentálně dodělávám demo vokály a mám skutečnou bombu. Cítím se plný nápadů."

"Přibližně v době, kdy jsme vydali The Panic Broadcast, jsem se přestěhoval do domu u oceánu v malé rybářské vesničce. Oceán mi dal spoustu inspirace a vyzdvihl existenční otázky, kterými je inspirováno mnoho textů na Living Infinitie, což jsou slova, která použil Jacques Cousteau k popisu oceánu. Složité? Sakra, že ano, ale většinou v typicky SOILWORK způsobu se správnou intenzitou, dynamikou a melodikou, které jsou spojené tak, aby to bylo skutečné. Nemohu se dočkat, až se sejdeme se zbytkem kluků a začneme to dávat na pásku ve společnosti skvělého producenta Jense Bogrena!"

"Už je nejvyšší čas začít nahrávat Living Infinite a vážně se toho nemůžu dočkat," dodal bubeník Dirk Verbeuren. "Nová dema jsou super intenzivní a kytarová s velkým množstvím harmonie a typickými kytarovými riffy SOILWORK. Slyším v tom A Predator´s Portrait okořeněný něčím z The Panic Broadcast, náznakem Stabbing The Drama a spoustou nového koření, které celou věc vyvažuje. Během několika posledních měsíců jsme všichni psali a aranžovali jako šílení, nyní jde o to, abychom se všichni společně dostali do prostoru zkušebny a dali to celé dohromady. Bude to pekelná jízda a bude zachycena do stereo zvuku kouzelnýma rukama Jense Bogrena. Raději oprašte svá kladiva, protože SOILWORK jsou zpět!"



Žádné komentáře:

Okomentovat