Blogger Widgets

čtvrtek 16. srpna 2012

Nuclear Blast Records a Monte Conner spojili síly pro americký trh

Monte Conner, Markus Staiger, Mark Palmer
Markus Staiger, majitel Nucelar Blast, spojil síly s Montem Connerem, bývalým to A&R manažerem Roadrunner Records, oba pánové svou vzájemnou spoluprací iniciují vznik nového labelu jménem Nuclear Blast Entertaiment, jenž bude fungovat na americkém trhu.

Nový label, který bude většinu operací sdílet s americkou pobočkou Nuclear Blast, v nadcházejících měsících oznámí své první podepsané kapely.

Monte Conner byl, jak jste se u nás mohli dozvědět, nedávno propuštěn z řad zaměstnanců Roadrunner Records, kde pracoval 25 let. Za tuto dobu přivedl pod ochranná křídla věhlasného vydavatelství největší jména, jakými jsou např. SLIPKNOT, SOULFLY nebo DEVILDRIVER.

Kromě tohoto nového labelu je také v plánu rozšířit sílu Nuclear Blast na britský trh, což je rozjednáno s bývalým ředitelem anglické pobočky Roadrunner, Markem Palmerem. Palmer byl s Roadrunner téměř od jejich počátku a vybudoval RR pobočku ve Spojeném království a pomohl tak změnit Roadrunner na jeden z nejrespektovanějších a nejúspěšnějších labelů všech dob.

Slova Monte Connera k nové spolupráci: "Co Markus Staiger a jeho neuvěřitelně oddaný tým vybudovali za 25 let, je velký úspěch, a všechno se to stalo téměř souběžně s mým působením v Roadrunner Records. Jsem velmi rád, že se mohu spojit s týmem loajálních, tvrdě pracujících lidí, a těším se na svou roli v pokračujícím vývoji a dominanci tohoto silného domu metalové scény. Těším se jak na doplnění, tak na expanzi všech těch velkých věcí, které se dějí v Nuclear Blast. Zvláště pak, až přijde na americký trh a vznikne Nuclear Blast Entertaiment. Cítím, že Markus a já můžeme být v metalovém světě nezastavitelnou silou a navíc, nově s Markem Palmerem na palubě ve Velké Británii, se cítím jako doma."

Palmer dodává: "Jsem opravdu nadšený z vyhlídky na práci s úžasnými zaměstnanci Nuclear Blast a na tvorbu nového týmu, který bude podporovat rozvoj jejich podnikání a profilu ve Velké Británii."

Vyjádření Staigera: "Jsem naprosto nadšený, že mohu v týmu Nuclear Blast přivítat metalové veterány Monte Connera a Marka Palmera. Neustále se snažím posilovat Nuclear Blast na všech frontách a udělat z něj celosvětovou sílu. A s přispěním Monteho a Marka cítím, že jsou to velké kroky na území dvou teritorií."

V bandlistu Nuclear Blast najdete např. CHILDREN OF BODOM, EPICU nebo DIMMU BORGIR.

Žádné komentáře:

Okomentovat