Blogger Widgets

sobota 18. srpna 2012

ROZHOVOR: Phil Labonte, zpěvák ALL THAT REMAINS


Jack Mehoff, z koloradského rádia 94.3 KILO, vyzpovídal zpěváka Phila Labonteho z ALL THAT REMAINS. V článku naleznete jeho část, která se týká budoucího koncertovaní v ČR, nošení zbraně na jevišti a spolupráce s Adamem Dutkiewiczem. V podstatě se dozvíte, že koncertování v Evropě má Phil někde mezi svými půlkami a když mu nedejbože někdo vleze na jeviště, může očekávat 9mm odpověď :) 

Chystají se v budoucnu ALL THAT REMAINS účinkovat v České republice? Po tom, co tam byl obviněn a uvězněn Randy Blythe (LAMB OF GOD)?

Předpokládám, že pokud obdržíme nějakou nabídku koncertovat v rámci ČR, půjdeme do toho. Každopádně nejsem fanouškem velkých zámořských tour. Naše nahrávací společnost je americká a tudíž nemá velké zastoupení v Evropě anebo jiných zemích. Máme, ale několik dobrých zkušeností - zejména z Japonska, které bylo opravdu, ale opravdu nakloněno ATR - v Evropě nemáme podporu labelu apod., takže cestování po Evropě není tak zábavné, jako to, po Severní Americe. Tak si myslím, skutečně, budu upřímný, v tento moment bych se nestaral o to, zda opět pojedeme do Evropy. Tím chci říct, že pokud dostaneme možnost koncertovat v ČR, půjdeme, ale udělám, co budu moct, aby se zabránilo vniknutí fanoušků na jeviště a jejich případných kontaktů s kapelou. Půjde o věc, kterou si plně uvědomuji a o které  přemýšlím. Takto se k tomu stavím zde v USA. Telefonoval mi náš manager a říkal: "Ty vole, pryč jsou časy, kdy jste lidi nabádali k moshingu apod. Pokud to uděláte, můžete se dostat do potíží. To vše s ohledem na Randyho případ....."

Teď něco o Philově nedávné zmínce, že u sebe může a nemusí mít na jevišti zbraň:

Jo, záleží na místním státu a jeho zákonech. Já a pár mých kamarádů vlastníme v New Hampshire obchod se zbraněmi. Až pověsím řvaní a poskakování po jevišti na hřebík, budu se věnovat právě tomu. Teď něco k zákonům, jsem si plně vědom toho, kde mám a nemám povoleno zbraň nosit, kde platí odvetné právo apod. Tak vězte, že vím, co si mohu a nemohu dovolit. Pokud budu moct, existuje vysoká pravděpodobnost, že u sebe zbraň mám a to bez ohledu na to, zda jsem na jevišti nebo jen procházím okolo. Jsem zbraňový švihák, tak..."

O nahrávání nového alba "A War You Cannot Win" s dlouholetým kamarádem a producentem Adamem Dutkiwiczem (THE DEVIL WEARS PRADA, AS I LAY DYING, KILLSWITCH ENGAGE):

Nahrávat s Adamem je úžasné. Znám ho už pomalu 20 let. Teď zním asi jako nějaký zasloužilý pamětník, ani tomu nemohu věřit, ale fakticky znám Adama už 20 let. Společně jsme tvořili naše první nahrávky, bude tomu téměř 10 let, takže jsme s ním opravdu spokojeni. Je opravdu dobrý přítel. Mike Martin, náš kytarista, u něj bydlí. Adam vlastní dům a pronajímá v něm Mikeovi místnost. Těžko se hledá někdo, s kým jste si blízký, kapele se s Adamem pracuje velice příjemně. Popravdě, nebudu jmenovat, ale zkoušeli jsme nějaké lidi, jelikož Adam nebyl dostupný a bylo třeba provést mix záznamu. Několika lidem jsme poslali materiál, aby provedli finální mix. Já vím, Adam je vynikající - vím to dlouho - a také vím, že má lepší hudební sluch, než 99% procent hudebníků, s kterýma jsem se kdy setkal. Opět nebudu jmenovat, ale když pošlete materiál lidem, a předpokládáte, že to jsou velká jména v branži a oni vám pošlou nazpět něco, co zní skoro stejně, nabízí se otázka "Co jsi sakra dělal?" Pošlou ti nazpět něco, co zní jako by všechno naházeli do směšovače a jen to namixovali a zeptají se "Co si o tom myslíš?" A ty na to: "Chlape my na tom makali a dodělali to, už to mělo být dokončeno. Zní to jako by mně někdo strkal bramborovou kaši do uší. To nedává smysl. Jak to můžeš neslyšet, zní to strašně. A vy jste předpokládali, že půjde o velké jméno......žvásty." V té chvíli zjistíte, jak je Adam skvělý, já si to právě začal uvědomovat až v situaci, kdy jsme pracovali s lidmi, kteří měli být vynikající, ale bylo tomu přesně naopak.

První song z nového alba jménem "Down Through The Ages"

Žádné komentáře:

Okomentovat