Blogger Widgets

pondělí 6. srpna 2012

BULLET FOR MY VALENTINE dokončili práci na novém albu


Velšští metalcoristi BULLET FOR MY VALENTINE oznámili pomocí svého twitter účtu, že dnes dokončili práci na nahrávání nového alba.

Kytarista a zpěvák kapely Matt Tuck již dříve pronesl, že ti co slyšeli novou tvorbu, říkají, že to zní velice důvěrně a rockově.

Bullet For My Valentine vydali deluxe CD / DVD edici svého třetího řadového alba Fever, s názvem Fever Tour Edition, v únoru 2011. CD obsahuje navíc 3 skladby oproti standart vydání  (Fever, The Last Fight a Bittersweet Memories), ty kapela nahrála živě v rádiu Xfm (Velká Británie). DVD obsahuje živý videozáznam skladeb Your Betrayal, Fever a Waking the Demon, songy byly pořízeny na Graspop Metal Meeting 2010 v Dessele, Belgii. Dále na DVD nalezneme videoklipy k songům Your Betrayal, The Last Fight a The Making of The Last Fight, nechybí ani komentář samotné kapely.

Alba Fever se prodalo 71 tisíc kopií v USA a to v jeho prvním týdnu, kdy debutovalo na třetím místě v žebříčku The Billboard 200. Dále se Fever umístilo v první pětce nejprodávanějších desek v těchto zemích: Austrálii, Velké Británii, Japonsku, Německu, Rakousku a Švýcarsku.


Žádné komentáře:

Okomentovat