Blogger Widgets

pondělí 6. srpna 2012

Wacken 2012 poznamenala smrt fanouška


Jak většina z vás ví, Wacken na západě Německa patří mezi největší metalové akce na starém kontinentě. Bohužel letos připomíná deja-vu Masters of Rock. Organizátoři zveřejnili na webové stránce následující:

"Na letošním Wacken Open Air Festivalu došlo v kempu k tragické události. Jak bylo oznámeno, fanoušek festivalu si lehl do překrytého přívěsu, kde usnul. Pod plachtou byl také umístěn generátor, který se rozběhl a přívěs naplnil jedovatým oxidem uhelnatým. Jak se zdá, člověk v tomto přívěsu se plynu nadýchal a následně zemřel. Po zhruba dvou hodinách šli přátelé hledat zesnulého a objevili bezvládné tělo pod plachtou přívěsu. Záchranná služba i lékař byl okamžitě přivolán, ale nedokázali dotyčného úspěšně resuscitovat. Státní zástupce zahájil vyšetřování."

Identita fanouška nebyla zveřejněna, což nic nemění na smutném faktu, že letošní rok je pro rock/metal poznamenán velmi podivnou konstelací hvězd. I když je to možná trochu nevhodné, mezitím Wacken oznámil, že příštího ročníku se budou účastnit kapely ANTHRAX, DEEP PURPLE, NIGHTWISH, ARCH ENEMY, AMORPHIS, SABATON, Doro, Lingua Mortis s RAGE, a SUBWAY TO SALLY.

Žádné komentáře:

Okomentovat