Blogger Widgets

pondělí 23. července 2012

Francouzská parta DAGOBA má o člena méně


Je tomu tak. Tato méně známá indus/groove metalová naděje ze slunného Marseille je o člena chudší. Tím dotyčným je kytarista Izakar, který vydal k odchodu prohlášení, jež si můžete přečíst po rozkliknutí příspěvku.

"Neslučitelné rozdíly s jedním ze členů kapely mě dovedly k tomuto rozhodnutí, ale po třinácti letech společného hraní, jim přeji do budoucna všechno nejlepší. Nyní dávám přednost svému soukromému životu a rozvoji svých vlastních projektů, BLAZING WAR MACHINE a Full Metal Radio. Děkuji všem fanouškům za všechny velké okamžiky během koncertů a jejich plnou podporu, kterou dávají kapele."

DAGOBA u nás není příliš známou kapelou. Jejich poslední album pochází z roku 2010 a pyšní se názvem Poseidon. Nahráno bylo v Hyperion Studio v domácím městě skupiny, vyšlo pod francouzským labelem XIII Bis Records, nahráno bylo pod taktovkou "Brew" Varei a mixováno bylo Davem Changem ve Velké Británii. Věřte, že rozhodně stojí za pozornost. Za HMH přeji Izakarovi hodně zdaru v profesním i soukromém životě a osobně se těším na jeho zmíněný projekt.

DAGOBA - Black Smokers

BLAZING WAR MACHINE - Rigor Mortis


Žádné komentáře:

Okomentovat