Blogger Widgets

neděle 22. července 2012

DEFTONES dokončují nové album


Ano, čtete dobře. Po velmi dobře přijatém Diamond Eyes z roku 2010 se ještě letos dočkáme jeho nástupce. A tak, jak se blíží dokončení nové desky, začíná se o kapele opět pomalu mluvit.

Zpěvák Chino Moreno k tomu dodává, že tak, jak roste věk kapely, vznikají uvnitř kapely také lepší a více konstruktivní spolupráce.

V posledním čísle světového časopisu Revolver pak také říká: "Není to jako na některých naších předchozích nahrávkách, kde můžete snadno slyšet, že Stephen (Carpenter) napsal všechny ty složité věci a já napsal ty sračkoidní písně. Psali jsme organicky jako dva kytaristé bez vzájemných ego soubojů. Hraji na kytaru 10 ze 13 písní, což je víc, než jsem kdy na kytaru hrál."

Moreno také vyjmenoval několik prvních favoritů z nové nahrávky včetně Roller Derby, píseň přirovnává k Rocket Skates, kterou popisuje jako "maximální riffage se silnou melodií". A nebyli by to DEFTONES bez své typické atmosféry. Zpěvák tvrdí, že deska Flashback rozhodně má ten atmosférický nádech a připomíná mu album White Pony.

A kdyže se to máme těšit na nový počin? Flashback bychom podle Morena měli začít prožívat od 9. října.

Žádné komentáře:

Okomentovat