Blogger Widgets

neděle 22. července 2012

DELAIN budou natáčet nový videoklip


Holandská symphonic metalová parta DELAIN vydala na přelomu června a července letošního roku své třetí dlouho hrající album. Jmenuje se We Are The Others a na našem blogu jste si mohl přečíst i recenzi. Kapela se nyní rozhodla, že k němu natočí nový videoklip, který bud k tomuto počinu druhý v řadě.

Komentář skupiny: "Naši fanoušci byli velikou podporou a inspirací při tvorbě naší poslední nahrávky,  takže bychom chtěli, aby tomu tak bylo i u našeho dalšího videoklipu a nabízíme jim, aby se ho aktivně účastnili! Stále potřebujeme několik lidí, aby se objevili v našem videu, což znamená, že se můžete účastnit skutečného natáčení videoklipu! Pokud byste se v něm chtěli objevit, a pokud jste schopni být 29. července ve městě Zwolle v Holandsku, pošlete nám e-mail. Vaší pomoci si velice vážíme! Můžete využít adresu delain@cnrentertainment.nl. Prosíme, přidejte odkaz na váš Facebook profil."

Zatím ještě nebylo zveřejněno, které skladby z nejnovější nahrávky se bude klip týkat. Pokud má někdo z vás to štěstí, že bude trávit v daném termínu dovolenou v Holandsku, rozhodně neváhejte. My ostatní si alespoň připomeneme nejaktuálnější videoklip ke skladbě Get The Devil Out Of me:


Žádné komentáře:

Okomentovat