Blogger Widgets

neděle 22. července 2012

STAIND si dávají pauzu, ale Aaron Lewis dodává: "Nerozpadli jsme se"


Aaron Lewis v minulosti na okamžik opustil STAIND, ale skutečnost, že skupina nazývá svůj nadcházející rozpad jako "přestávku", vyvolala zpočátku menší údiv. Navíc vzhledem k faktu, že s posledním albem odešel dlouholetý bubeník Jon Wysocki.

Přesto frontman Aaron Lewis říká, že by fanoušci neměli kapelu odepisovat. Pro Billboard řekl: "Turné, které jsme letos odjeli, bylo dobré. Nyní máme toto další turné a v novém roce bychom mohli něco udělat a pak si dáme na okamžik malou přestávku. Nerozpadáme se. Nepřestaneme dělat muziku. Jen si vezmeme malou přestávku, kterou jsme si nikdy během naší kariéry nevzali." Vzápětí Lewis vypočítává 7 nahrávek za 14 let, což je úctyhodný výkon pro jakoukoli kapelu.

Pokud jde o to, co bude dál, zpěvák řekl, že to je součástí důvodu, proč si dávají pauzu. K tomu dodává: "Je tolik možností, co dělat, a my vážně nemůžeme vědět, co bude dál, dokud nepřijde ten správný čas. Myslím, že by bylo směšné a absurdní, kdybych tvrdil, jestli znovu podepíšu smlouvu s labelem, protože je tu tolik jiných způsobů, jak to dělat. Všechno se tak moc mění. Pokaždé, když zavřete oči a pak je znovu otevřete, forma obchodu se trochu změní. Takže uvidíme jak to bude, až se k tomu dostaneme."

Aaron Lewis má ten přepych, že má možnost podporovat dvě různá alba ve dvou různých podobách. 71. srpna se vrací na turné se STAIND během Rockstar Energy Drink Uproar Festival. Mezitím se stačil z jeho sólového alba The Road stát hitem single Endless Summer. Do 10. srpna bude vystupovat stále jako sólový umělec. Po tomto datu bude pak mít několik dní k tomu, aby se dostal zpět na STAIND režim.


2 komentáře: