Blogger Widgets

pátek 6. července 2012

Amerika sepisuje petici na podporu Randyho Blythea!


Ten titulek čtete správně. Amerika opět dokazuje, že je to země naprosto nemyslících individuí s inteligencí velice nízkých hodnot. Jinak si nedovedu představit, proč chtějí peticí orodovat až v Bílém domě! Celá kauza okolo Randyho Blythea tak přerostla z podpory do hodně špatného filmu střihu Hollywood.

Obama si tak může nahonit potřebné body před novou volbou prezidenta, na druhou stranu nevím, čím by mohl v celé věci pomoci. Sice jsem také spíše na straně Randyho dokud mě někdo nějak nebo něčím nepřesvědčí o jeho skutečné vině na úmrtí Daniela, ale tohle se mi zdá moc (chci říct, že podle zákona podle mě plnou vinu nenese, jiná věc je z pohledu morálky). 

Nicméně, petice je na světě a v době vzniku tohoto příspěvku se počet podpisů šplhá k 500. Cílem je dosáhnout do 3. srpna 25 000 podpisů. Smysl v tom příliš asi nehledejte. Text, který petici provází je následující:

"Tato petice je způsob, jak může být dáno na vědomí Bílému domu, že jeden z našich občanů potřebuje pomoc. Jeho jméno je D. Randall Blythe. Dělal to, co miluje, což je přinášet hudbu společně se zbytkem kapely LAMB OF GOD. Během jednoho koncertu byl zatčen v Praze a byl vydírán o peníze na kauci, po jejichž zaplacení nebyl propuštěn z vazby, což je přímé porušení jeho občanských práv. Tato petice ukáže, že lidé Spojených států nebude lhostejný k této neúctě a doufám, že vy a ministerstvo zahraničí nějak zakročí v této parodii."

Česká republika tedy opět vypadá jako země blízkého Východu, kde je normální šikanovat, mučit a vydírat občany USA. Celou tuto pověst podporují tamní média, která přebírají informace ze zdrojů typu Blesk a Tv Hovna. Už tu tedy máme sbírku a petici. Doufám, že nás nečeká válka. Petici najdete ZDE. Jestli se podepíšete nebo ne, záleží jenom na vás=o)

Žádné komentáře:

Okomentovat