Blogger Widgets

pátek 6. července 2012

Kapela LAMB OF GOD konečně promluvila ke kauze


Týden od zatčení zpěváka Randyho uběhl a teprve nyní kapela vydala oficiální prohlášení k celému případu. Nutno podotknout, že nic nového se z jejich slov nedozvíme, ale tady to je:

"Především, díky všem, kteří podporují Randyho a každého z nás v této hrozné situaci. Uvědomujeme si to a velmi si toho ceníme.

Drželi jsme skloněné hlavy a nemluvili vzhledem k nestále povaze situace a pořád se měnících informacím, které se k nám denně dostávají. Každou hodinu se věci mohou obrátit o 180 stupňů. Je to k zbláznění, připomíná to hru "panna nebo orel".

Udělali jsme si čas k vám promluvit, i když  je to značnou dobu od začátku situace a ačkoli se k nám nedostane nic jasného, nechceme nikoho držet stranou.

Děláme všechno pro to, abychom využili veškeré prostředky, které máme, k tomu, abychom pomohli našemu bratrovi, který je stále držen v českém vězení.

V souvislosti s tímto incidentem nám nebylo za celé dva roky nic oznámeno..

Randy je náš bratr a my vás ujišťujeme, že zůstáváme stále optimističtí a pracujeme nepřetržitě v zákulisí, abychom mu zajistili jakoukoliv pomoc.

Nejlepší, co můžeme udělat, je udržovat pozitivní náladu a pokračovat v podpoře našeho přítele, o kterém víme, že je nevinný.

Jsme přesvědčení, že spravedlnost zvítězí a my budeme nadále plnit svou úlohu v podpoře našeho kamaráda."

Žádné komentáře:

Okomentovat