Blogger Widgets

úterý 5. června 2012

Zemřel zpěvák ROCK CITY ANGELS


Bobby Durango, zpěvák této hair metal/glam rockové kapely 4. června zemřel. Oznámila to samotná kapela pomocí svého Facebook účtu.

Kapela vznikla na jižní Floridě na začátku 80. let a pak se stěhovala do Los Angeles, kde v jejich řadách několik měsíců roku 1986 působil i herec Johnny Depp. 

Před Durangovou smrtí kapela pracovala na novém albu nazvaném Devils In The Countryside, o čemž pomocí Twitteru informovali 21. května. Nicméně 4. června kapela oznámila zesnutí zpěváka:

THE ROCK CITY ANGELS nejsou šiřiteli pověstí. Nelze říct, že by byl nedostatek fantastických příběhů, které jsou kapele připisovány a ať jsou zábavné nebo bizarní, jsou zjevně nepravdivé. Přáli bychom si říci, že další nejnovější zvěsti okolo nás jsou pouhým dalším výmyslem....dalším rock´n´rollovým přehnaným příběhem. Nemůžeme. Včera jsme obdrželi šokující zprávu, že náš zakladatel, zpěvák a milý bratr Bobby Durango zemřel.

Ať už jste znali Bobbyho osobně, nebo jen on-line či prostě prostřednictvím hudby, všechny naše životy budou bez něj prázdnější. A pokud jde o fámy, o kterých jsme mluvili dříve, dokonce ještě neznáme všechny podrobnosti, rozhodně by bylo vhodné vyjádřit jeho rodině úctu tím, kdybychom všichni upustili od vytváření vlastních osobních teorií o okolnostech jeho odchodu a místo toho oslavovali život tohoto muže. Bez pochyb nám zanechal úžasné hudební dědictví.

THE ROCK CITY ANGELS
(všichni členové, minulí i současní)

Je nám líto, že musíme přinášet opět takovouto zprávu. Vyjadřujeme soustrast rodině, přátelům, kolegům i fanouškům. RIP Bobby. Na rozloučenou snad není lepší písně:


Žádné komentáře:

Okomentovat