Blogger Widgets

pátek 1. června 2012

Pátěční nášup videoklipů


V příspěvku níže naleznete klipy: SAVING GRACE - "Oaxaca," VEXT - "Crush," ATOMA - "Rainmen" a AMORAL - "Wrapped In Barwire"


SAVING GRACE jsou novozélandští hardcore metloši a musím uznat, že sakra dobří. Song "Oaxaca" pochází z alba "Unbreakable," to vyšlo v roce 2010, jenomže už mají nové album z loňského roku jménem "The King is Coming," takže zajímavá volba vydat nové video ke staršímu songu teprve nyní.




VEXT jsou američtí metal/hard rockeři, kteří vznikli teprve koncem roku 2010. Song "Crush" je druhým singlem z jejich EP Impermanence, které dorazí 3. června a "Crush" představuje zároveň i videodebut kapely.




ATOMA je poměrně nový švédský projekt, který vznikl z popela doom metalové skupiny SLUMBER v lednu roku 2011.  Dne 2.4. propustili do světa debutové album, to nese jméno "Skylight" a níže si z něj můžete poslechnout v pořadí druhé video s názvem "Rainmen." První videoklip naleznete ZDE.




AMORAL jsou finští rockeři a song "Wrapped In Barbwire" pochází z loňského alba "Beneath," které je již v pořadí páté dlouhohrající.

Žádné komentáře:

Okomentovat