Blogger Widgets

pátek 29. června 2012

Kytarista Willie Adler komentuje zatčení Randyho Blythea


Určitě se tato zpráva k vám dostala. Pokud ne, trochu ji naznačím. Včera měli LAMB OF GOD hrát koncert v Praze, ale po jejich příletu byl zpěvák Randy Blythe zatčen naší policií. Důvod? Obvinění z napadení fanouška, který měsíc na to v nemocnici zemřel. Incident se měl stát při jejich posledním pražském koncertu před dvěma lety. Kytarista Willie Adler je pak první, který se k této situaci vyjádřil a níže si můžete přečíst, co vlastně řekl:

"Posledních pár dní bylo vcelku drsných. Jediné, co mohu říct, je, že si nevzpomínám na nějaký koncert, kde by byl na pódiu zbit nějaký fanoušek. Myslím, že bych si něčeho takové všiml vzhledem k tomu, že je to podobné věci s Dimebagem."

"Všichni jsme stále v České republice a čekáme, co se bude dít. Doufáme, že budeme schopni dostat Randyho ven během dnešního odpoledne. Všechny naše myšlenky jsou s ním a stejně tak s rodinou zesnulého fanouška. Nemáme nejmenší ponětí o tom, co se mu stalo, ale vyjadřujeme naši soustrast. Všechno, o co se snažíme, je pobavit; fanoušci jsou důvod, proč tu jsme. Nikdy bychom se nesnažili komukoli ublížit."

Žádné komentáře:

Okomentovat