Blogger Widgets

středa 2. května 2012

Ždibet informací o nové desce STONE SOUR


STONE SOUR vydají své čtvrté album během října pod hlavičkou Roadrunner Records. Kapela zatím ještě neodhalila název nového CD, které bylo nahráno v blízkosti jejich rodného města Des Moines v Iowě. Bylo nahráno ve Sound Farm Studios s producentem Davedem Bottrillem (TOOL, MUSE, STAIND).

"Toto album bude další progresí kapely," řekl kytarista STONE SOUR Josh Rand. "Hudebně jsme se vždy snažili tlačit věci až na hranici našich limitů, a tato nahrávka není výjimkou." Rand také prozradil některé detaily ohledně lyrické a příběhové lince: "Textově album sleduje příběh jedné postavy, která stojí před nejsložitějším okamžikem svého života, kdy se musí konečně rozhodnout, kterou cestou se vydá. Je to duchovní a morální power play kontroly nad tím, čím tento člověk bude po zbytek života. Každá skladba bude vyprávět příběh z jiné strany povahy osobnosti s tím, že se posluchač nakonec sám rozhodne jak příběh skončí."

Frontman Corey Taylor již dříve uvedl jak bude vypadat pokračování alba Audio Secrecy z roku 2010: "Těším se na to, že se v podstatě stanu ve studiu šíleným vědcem a vytvořím album, které nikdo nechce, aby vzniklo. Dostal jsem povolení dělat téměř cokoli, co chci. Což vlastně znamená, že jdu v podstatě proti proudu v době, kdy se všichni snaží vydávat posrané singly. Chceme udělat koncepční dvojalbum a stvořit opravdu destruktivní věc."

Dodal, že "Představa spojení The Wall (PINK FLOID) a Dirt (ALICE IN CHAINS) na steroidech vám tak nějak dá ochutnat to, co se snažíme v těchto chvílích natočit. Věci, které právě držíme, jsou nukleární bombou. Je to temné jak hovno. Má to v sobě koule stejně jako několik dobrý headpunchers a několik opravdu kurevsky skvělých temných kousků. Jsem vážně nadšený."

O příběhu na novém počinu Stone Sour, Taylor řekl: "Je to v podstatě příběh o člověku, který se snaží přijít na jednu věc. Nemůže přijít na to, jestli je šťastnější, když je mu mizerně, nebo jestli je mu mizerně, protože není šťastný. Je to skoro jako na způsob krize středního věku. Je dost mladý na to, aby věděl, že je tu stále spousta důvodu proč žít, ale taky je dost starý na to, aby si uvědomil, že nedokáže zahodit romantiku deprese dospívajících a agresi mládí."

Žádné komentáře:

Okomentovat