Blogger Widgets

čtvrtek 3. května 2012

Serj Tankian zveřejnil lyrics video k prvnímu singlu + konečné info k přicházejícímu albu


Serj Tankian vydává své třetí sólové album nazvané "HARAKIRI" již 10. července (nějaké info ZDE). Samotné CD se objeví ve dvojím provedení, a to v klasickém a limitovaném. Limitovaná edice bude navíc obsahovat plakát a právo na stažení dvou bonusových písní, které Serj zveřejní 7. 10. 2012. Výtěžek ve formě $2 z každého prodaného alba poputuje neziskové organizaci, které bojuje proti světovému hladomoru. Tracklist a coverart desky najdete na konci příspěvku.

Ještě předtím, než nové album dorazí na pulty obchodů, nám Serj nabízí malou ochutnávku ve formě prvního singlu jménem "Figure It Out" a to hned ve dvojím provedení. Ve formě lyrics videa a mailbox teaseru. Obě videa můžete spatřit níže a k mailbox teaseru přihodím ještě pár informací.

Serj osvětluje, proč si s kamarádem vybrali poštovní schránku jako hlavního "zajatce" pro teroristické téma video teaseru. "Je to pošahaný nápad a to byl ten pravý důvod, proč jsem to udělal a také proto, že prostě mohu" vysvětluje smějící se Serj důvod, kvůli kterému ve videu poštovní schránku unesou, mučí a provádí na ní warerboarding.

Poštovní schránka patřila Serjovi, ten jí vybral na protest proti vládě a jejímu omezování poštovních služeb.  TANKIAN v podstatě provozuje trochu "násilí kvůli umění." Na konci videa si mohou fanoušci vybrat, zda poštovní schránku nechají žít, či ne. Dalším poselstvím videa je ekologie, přesněji zbytečné plýtvání papíru v poštovních službách. Fyzickou poštu by ve všech směrech  měla plně nahradit ta elektronická, Serj si je jist, že tímto krokem by došlo ještě k větší ochraně lesů, než je tomu doposud.

"Figure It Out" (Mailbox Teaser)


"Figure It Out" (Lyrics Video)


Coverart singlu "Figure It Out"
Coverart alba "Haraki
















Tracklist alba "Harakiri"

1) Cornucopia
2) Figure It Out
3) Ching Chime
4) Butterfly
5) Harakiri
6) Occupied Tears
7) Deafening Silence
8) Forget Me Knot
9) Reality TV
9) Uneducated Democracy
10) Weave On
11) Revolver (Bonus Track)
12) Tyrant’s Gratitude (Bonus Track)


Žádné komentáře:

Okomentovat