Blogger Widgets

úterý 8. května 2012

Nový videoklip THREAT SIGNAL



Tahle americká parta loni vydala docela slušnou desku s nálepkou Nuclear Blast Records. Placka nese jednoduchý název Threat Signal a chlapci k singlu Uncensored před dvěma hodinami vypustili do světa pohyblivé obrázky. Video můžete shlédnout níže, stejně jako vyjádření frontmana:


Zpěvák Jon Howard řekl: "Video Uncensored zachycuje moje lyrické inspirace téměř dokonale. Lidé chodí po světě každý den se zavřenýma očima; sami si cenzurují realitu. Většina lidí opravdu věří, nebo se sami sebe o tom snaží přesvědčit, že svět je překrásné místo, ale upřímně řečeno, většinou to není pravda. Nenávist, chamtivost, korupce, nemoci, války a lži, otroctví, násilí, kriminalita, hladomor, a mnoho dalších věcí sužuje naši existenci tady. Lidé se musí probudit, podívat se na fakta a vytvořit si vlastní závěry místo toho, aby věřili věcem z doslechu nebo médiím v jejich nominální hodnotě. Většina zpráv je filtrována a zbavena objektivity. 

Režisér, Tommy Jones, viděl mou vizi a šel za nápady; nemohl by odvést práci! Takže uvidíte, jak jsem narazil na svou hlavní inspiraci přímo na ulici, v které jsme natáčeli. Užijte si to!"

Žádné komentáře:

Okomentovat