Blogger Widgets

pondělí 7. května 2012

Jeffrey Nothing (MUSHROOMHEAD) a jeho nový projekt


Oblíbený zpěvák maskované kapely MUSHROOMHEAD, Jeffrey Nothing, vydal v říjnu 2011 sólo album The New Psychodalia (Suburban Noize Records). Nyní k desce přibylo nové video, které můžete vidět na konci příspěvku.

"Skladba Sin ´O Cism je pohled na stav dnešního světa" komentoval Nothing. "Vláda lidí není nic jiného než fantastický oxymoron. Peníze, nebo jejich nedostatek, je obrovským rozhodujícím faktorem pokud jde o něčí vinu či nevinu a rozhoduje o tom, zda se člověk dostane na svobodu nebo za mříže. Mohli byste si myslet, že lidstvo kráčí vstříc míru díky poučení z let poznamenaných válkou a přitom to nevypadá, že by se mělo něco změnit. Zničili jsme mnoho našich přírodních zdrojů s oslepující rychlostí a bez pomyšlení na naše děti a hodnota lidského života klesá rychleji než hodnota dolaru. Skrze toto všechno jsme stále proti všem. Zástupy chudých se topí v naději, že bohatí vysolí tisíce talířů dalšímu lháři. Všichni jsme si vytvořili vlastní monstra, protože chceme věřit, že je někdo horší."

O celém albu Nothing tvrdí: "Celá deska je o útěku z reality. Lidé si vybírají různé způsoby jak čelit tváří v tvář depresi, které mohou být způsobeny snahou přežít ve světě, jež vypadá naprosto lhostejně a dusivý. The New Psychodalia je jako nový druh bezpečného halucinogenu, bez škodlivých vedlejších účinků. Celé album je jako něco zvráceného, myšlenka provokujícího pohledu na pravdu. Představuje lež amerického snu, který se ve skutečnosti stal spíš noční můrou."

Nothing otevřel dveře a vypustil kostlivce ze skříně s vydáním The New Psychodalia. Smíchání hypnotizujícího rytmického groovu a ničivých riffů společně s krásně vyšinutými texty Nothinga, je The New Psychodalia trýznivou paletou zvuku, která otřese posluchačem do morku kostí. Album produkoval bubeník MUSHROOMHEAD Stevem "Skinny" Feltonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat