Blogger Widgets

úterý 8. května 2012

SONIC SYNDICATE jsou zpět!


Minulý rok byl pro Sonic Syndicate jako na horské dráze, pády totiž často střídaly vzestupy. Kapela například odehrála řadu koncertů, které shlédlo nejvíc fanoušků za celou jejich kariéru, ale nadruhou stranu se také rozešla s dvěma svými členy. Obdržela několik hudebních ocenění, ale doslova přes noc ztratila sto tisíc fanoušků díky smazání jejich facebookového profilu. Cestovali napříč celou Evropou, Japonskem i Ruskem, to vše k tour určeném na podporu poslední desky "We Rule The Night," následně se rozhodli k tomu, že si dopřejí delší přestávku a upřímně ani nevěděli, co se bude dít dál. Být se svou rodinou, to bylo to jediné, o čem v té době přemýšleli.

Následovalo devět měsíců ticha, jenž přišlo od vystoupení na Summer Breeze festivalu v Německu, který se konal minulý rok v srpnu a kapela zde zahrála pro zhruba 35 tisíc fanoušků. Nabízela se sice štace s nějakou přední světovou kapelou, ale SONIC neodehráli jediný koncert. To vše, ale nestačilo zastavit jejich fanoušky, ba právě naopak. Od doby, kdy oznámili tvůrčí pauzu, se každý den hromadilo množství žádostí, které nabádali skupinu k návratu.

Dnes kapela vydala toto prohlášení: "Šli jsme do pekla a zpět, to vše v posledních 12 měsících, uvědomili jsme si, že jako členové kapely si navzájem chybíme a nejvíce postrádáme naše fanoušky a živé vystupování! Zdálo se, že máme dvě volby. Rozchod s tím, že každý půjde svou vlastní cestou a zklamat tak naše fanoušky nebo pokračovat dále v našem odhodlání. Takže, máme pro vás velice vzrušující zprávu! Jsme zpátky! V letošním roce se chystáme odehrát několik exkluzivních show, naší první zastávkou bude návštěva Maďarska, jelikož jsme ho vynechali při "We Rule The Night" tour."

Sonic Syndicate vystoupí jako jedni z headlinerů na letošním Vekeri Fesztivalu, který se koná v 21. - 23. června v Maďarsku. Na festivalu taktéž účinkují např. AMORPHIS, NORTHER, ELUVEITIE a mnoho dalších umělců.

Poslední album SONIC jménem "We Rule The Night" vyšlo v Evropě pod hlavičkou Nuclear Blast Records 27. srpna roku 2010. CD bylo nahráno v Bohus Sound studios ve švédském Kungälvu, produkci měl nastarost Toby Wright, který předtím spolupracoval například s KORN, SLAYER, MÖTLEY CRÜE, KISS, FEAR FACTORY, IN FLAMES, STONE SOUR a mnoho dalšími.

ZDE tří klipy z poslední desky "We Rule The Night":




Žádné komentáře:

Okomentovat