Blogger Widgets

úterý 8. května 2012

Novinkový videoklip KORN


KORN uvolnili oficiální video k songu "Way Too Far," ten pochází z jejich posledního alba "The Path of Totality," které se nese na vlně dupstepu. Na tracku se hudebně podíleli DJ John Dadzie, který si říká 12th Planet a dále Flinch nebo Dowlink. Klip zachycuje KORN v závodních autech, v jejich cvičební místnosti....či tetování obličeje.

"Way Too Far" je třetím singlem z alba "The Path of Totality"a jeho vydání následuje po úspěchu předešlých dvou singlů "Get Up!" a "Narcissistic Cannibal." Zpěvák Jonathan Davis řídí obrovský armádní náklaďák někde v opuštěném prostoru a střílí z brokovnice, poté se na scéně objeví jeho alterego J-Devil a bezostyšně jej odstřelí, mezitím kytarista Munky prohání sporťák po závodním okruhu. Bubeník Ray Luzier přiváží svou aparaturu a basák Fieldy si nechává udělat nové celoobličejové tetování, zřejmě jako projev díků od společnosti, která vyrábí energy drink Monster. Video můžete shlédnout níže.

1 komentář:

  1. This can be flight simulator version FS2002, FS2004 or the latest version of Flight Simulator,
    FSX. If you make mistakes and you use a simulator, then it
    will cost you nothing. The students are imparted cost-effective training into experiencing and learning how situations of emergency can be handled.

    However, if you'd like to take the scenic route through Google Earth, the SR22 is a better choice. If you are looking for a fun way to spend your weekends, aflight simulator games is one of the most fun things to have.

    OdpovědětVymazat