Blogger Widgets

úterý 8. května 2012

Útočník, který napadl basáka MADINA LAKE byl zproštěn obvinění z pokusu o vraždu!


Basák kapely MADINA LAKE Matthew Leone má určitě o čem přemýšlet a najisto v něm hlodá pořádný kus nedůvěry vůči americké jurisdikci, jelikož Justin Pivec, muž, který ho brutálně napadl v roce 2010 byl zproštěn obvinění z pokusu o vraždu.

Leone zasahoval v domácí hadce mezi mužem a jeho manželkou poté, co již přerostla v násilí a muž začal svou ženu fyzicky napadat. Hudebník zpočátku Pivce přemohl, ale ten se osvobodil a brutálně zaútočil na nic netušícího basáka zrovna v okamžiku, kdy se snažil přivolat pomoc, poté jej zanechal ležet na místě s frakturou lebky, rozbitým nosem a zlomenou čelistí. Leonemu odebrali v nemocnici jednu třetinu lebeční kosti, aby byli schopni vypořádat se s otokem mozku, který vznikl díky důsledkům napadení. Trvalo několik měsíců, než byl Leone opět v pořádku.

Matthewův bratr, zpěvák Nathan Leone, informoval o verdiktu pomocí oficiální Facebookové stránky kapely. Ve zprávě stojí: " Z rozhodnutí soudu jsme zcela bezradní a šokování, nechápeme proč byl Justin Pivec zproštěn obvinění z pokusu o vraždu. Je pravdou, že nejsme zběhlí v justičním systému, ale dnes dostal jeden zbabělec volnou vstupenku k tomu, aby mohl mlátit svou ženu a skoro zabít mého bratra. Za poslední dva roky si na každém z nás případ vybral obrovskou daň a my jsme z něj zdevastováni, budeme však pokračovat spíše v pozitivním duchu, Matthew je stále s námi a doufejme, že tento případ zvýší informovanost ohledně domácího násilí. Později nám snad vše dojde." Zatímco obvinění z pokusu o vraždu bylo staženo, tak obvinění z domácího násilí proti Pivcovi je stále bez konečného verdiktu.

Po útoku bylo vybráno 80 tisíc dolarů, které měli pomoct Leonemu zaplatit všechny nemocniční účty, na této pomoci se značně podíleli "Smashing Pumpkins". Jejich spolupráce jen tak neskončila a Billy Corgan (zpěvák Smashing Pumpkins) se podílel na produkci alba"World War III," pro které napsal i jeden song, deska vyšla v loňském roce.

Pro ty, co zatím neměli co dočinění s tvorbou Madina Lake, přídávám pár klipů:



Žádné komentáře:

Okomentovat