Blogger Widgets

čtvrtek 12. dubna 2012

GODSMACK a info o Live & Inspired


GODSMACK vydají svou úplně první živou desku Live & Inspired. Stane se tak 15. května pomocí Universal Republic Records.

Live & Inspired je divokým, vzteklým a živým ztvárněním mnoha hitů z pěti studiových alb rockerů z Massachusetts. Jejich žhavá a nakažlivá vystoupení se stala legendou na poli moderního rocku, a stále ohromují kritiky a diváky při každém dalším příchodu na pódium. Skupina zní nespoutaně při hraní Awake, Keep Away, Straight Out Of Line, Whatever, Voodoo a I Stand Alone.

Toto bude poprvé, kdy se atmosféra koncertu zachytila na CD a společně s tím bude obsahovat i cover songy, které "inspirovali" GODSMACK. Tyto čtyři písně jsou poměrně blízko srdci kapely.

O kolekci frontman Sully Erna řekl: "Live & Inspired je náš způsob, jak říci ´Děkujeme´ našim fanouškům za jejich víru v nás v průběhu let, a kteří nám pomáhají stát se velkou živou kapelou! Spolu s tímto live setem z Detroit Rock City jsme přidali také čtyři převzaté písně našich oblíbenců minulosti, abychom vám ukázali, že i my jsme pouhými fanoušky, kteří neoceňují nic jiného než starý dobrý nakopávací rock´n´roll! Užijte si to!"

V nedávném rozhovoru pro Loudwire se Erna svěřil: "Chtěli jsme udělat kompilaci s touto písní z Vegas, touto z Chicaga a tamtou z Dallasu, ale nevím, čím víc jsme poslouchali show z Detroitu, tím víc jsme nabývali dojmu, že to bylo pro nás skvělé vystoupení."

Erna také vysvětlil náklonnost GODSMACK pro motorové město: "Pokaždé je to skvělé publikum, to vám řekne každá rocková kapela. Hrajete zde pro zvláštní fanouškovskou základnu, která tam je, oni tím skutečně žijí. Je to skvělé rockové publikum."

Kromě toho kvarteto povzbudilo legii svých fanoušků, aby se stali součástí tohoto vydání. Balení kolekce představuje různé fotografie od fanoušků. Mohou na oficiální facebookovou stránku posílat své fotografie vystupující skupiny, fotky sebe samých na koncertě GODSMACK nebo fotky svých tetování v podobě legendárního loga této party. Vítězné snímky ozdobí booklet a obal desky.

Kompilace zaútočí na regály a digitální obchody v době, kdy kapela bude na Mass Chaos turné se skupinami STAIND a HALESTORM. Do dne vydání lze streamovat cover song Rocky Mountain Way, o kterém jsme nedavno informovali.

Rocky Mountain Way (Joe Walsh Cover)

Žádné komentáře:

Okomentovat