Blogger Widgets

neděle 29. dubna 2012

Frontman BULLET FOR MY VALENTINE odhalí nový projekt!



Vyplývá to z nového tweetu zpěváka Matta Tucka, kde frontman oznámil, že "oficiální uvedení  jeho nového projektu proběhne v pondělí 30. dubna. Napsal: "Nemůžu uvěřit, že to bylo tak dobře střeženým tajemstvím! METAAAAAAAAAL!" Tuck oznámil, že kapelu BULLET FOR MY VALENTINE neopustil a ukázalo se, že 7. května začne nahrávat zpěv k nové nahrávce skupiny. Řekl: "Chceme vydat novou nahrávku BULLET během října, tak držme palce ať nenastane žádné zpoždění. Máme přes 15 skladeb, z kterých můžeme vybírat!"

Matt Tuck poprvé přiznal, že spolupracuje s dosud neprozrazenými hudebníky a "kurevsky metalový" vedlejší projekt, během rádiového rozhovoru v loňském říjnu. Tehdy řekl, že "momentálně kapelu tvoří tři kluci, ale v konečné sestavě budeme čtyři." Pokud jde o hudební směr, Tuck prozradil, že "je to mnohem víc jako SLIPKNOT a PANTERA...je to metal jako kráva, chápete, co tím myslím?! Odstupujeme od melodiky, ale nesereme na ni...Protože BULLET FOR MY VALENTINE je zjevně byznys a máme určitý vzorec naší práce - je to skvělé - ale nesmíme se od toho odchýlit. Takže proto je velmi příjemné odejít z pohodlné zóny a udělat něco naprosto směšného a nestarat se o to, co si o tom lidé budou myslet, protože to ještě neexistuje...chtěli jsme do toho jít s něčím jako mají SLIPKNOT postoj ke všemu...stejně jako na albu Iowa - prostě kurevsky násilné. Všechno otevřeně. Žádné tabu."

Tak už prý vybral jméno por svůj nový side projekt, s kterým tajně nahrál dema s ohledem na splnění nahrávací smlouvy. "Management BULLET FOR MY VALENTINE už ví, co se děje - už jsou v tom - takže už mám věci uspořádané."

2 komentáře: