Blogger Widgets

úterý 20. března 2012

ZÁHADA: Killswitch Engage zveřejnili nové foto

Bubeník skupiny Justin Foley na fotografii zveřejněné na of. stránkách kapely
Americká metalcore kapela Killswitch Engage včera večer zveřejnila na svém facebookovém profilu odkaz, který vede na oficiální webové stránky skupiny. Na těch se objevila nová fotografie, na ní je zachycen bubeník skupiny Justin Foley při tom, jak hraje na svou hudební aparaturu. Nic víc kapela nekomentovala, takže se můžeme jen domnívat, co to přesně znamená. Podobnou metodu již kapela použila při nedávném návratu exčlena Jessieho Leache, kdy na webovou stránku umístila bez jakéhokoliv prohlášení jejich společnou fotografii. Tímto dali světu jasně najevo, že opět došlo ke sjednocení kapely a v oficiálním prohlášení to komentovali až následovně.
Fanoušci v komentářích na facebooku začali směle spekulovat o tom, že se do kapely vrací Howard Jones, což je bývalý zpěvák, který odešel z osobních důvodů a byl nahrazen Jessiem Leachem, ale dle mého názoru je to holý nesmysl. Kapela tímto chtěla dát světu a svým fanouškům na vědomí jen to, že čile pracuje na novém albu. Nic víc bych za tím nehledal a opravdu by mě překvapilo, kdyby tomu tak nebylo.

3 komentáře:

  1. No ja osobne bych byl za Howarda rad,protoze jeho hlas mi sedel vic,maji ted nekdy vydat to nove cd,mam pocit ze to ma byt v rijnu,ale myslim,ze budu asi zklamanej,uvidime...

    OdpovědětVymazat
  2. To jsme dva...Howard má v hlase šíleně pozitivní energii...na druhou stranu, vzhledem k jeho cukrovce to muselo bejt hodně náročný. Je ale dobře, že ke KSE přišel původní zpěvák Jesse, protože ten má v hlase taky cisternu zlata. A zklamání bych neočekával, to co předvedl na albu Alive Or Just Breathing nebo loni s projektem TIMES OF GRACE byla taky luxusní záležitost;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jessimu lehce fandím :)....ale Howard je výborný zpěvák, který v KSE odvedl kus poctivé práce, oproti Jessimu má barevnější hlas. Jessi zase výborně řve :) Je to prašť jak uhoď. Oba jsou pro mne skvělí. Poslední info mám z rozhovoru s Jessim z poloviny tohoto měsíce. Práce na novém cd pokračuje, hotovy jsou prozatím 2 songy a dalších 12-13 v přípravě. Nahrávání by mělo skončit někdy na podzim, takže těžko říct zda stihnou desku vydat ještě letos, doufám, že jo. Howard se na připravované desce, ještě před svým odchodem, nijak nepodílel.

    OdpovědětVymazat