Blogger Widgets

pondělí 24. prosince 2012

Avantasia je už v štúdiu 4


Tobias prichystal všetkým tým, ktorí očakávajú v napätí jeho nové dielo, pekné vianočné prekvapenie.

Na jeho webe zverejnil nasledujúce video spolu s okazom:
"Zdravím priatelia, ako viete, práve pracujem na novom albume Avantasia-e. Je to drina, ale som veľmi hrdý na to, čo práve vytvárame - je to úžasné. Môj malý darček, aby boli Vianoce viac vzrušujúce, pre Vás - dnes odhalím niekoľko tajomstiev:
Samozrejme, že Michael Kiske je opäť na palube! Stavím sa, že ste to čakali. Budete ho počuť hlasno a čisto. Je stále číslo jedna v tejto oblasti - neskutočné!
Ale čo je naozaj nové: Po prvý raz v histórii Avantasia-e pracujeme so živým symfonickým orchestrom - The German Film Orchestra Babelsberg! Možno si spomínate, ako s nimi spolupracovali Rammstein, Bryan Adams, Shania Twain a tiež Edguy na albume Hellfire Club. Pracujeme na očarujúcom príbehu, takže sme nemohli inak, ako konečne začať pracovať s ozajstným orchestrom - nakoniec je to epická rocková, alebo skôr metalová, opera!
Dobre, nechcem veľa rozprávať, len Vám zaželať veselé Vianoce. Ak si pustíte video, môžete si pozrieť nahrávanie orchestra, a takisto budete počuť malú ukážku, surový mix, toho, čo príde v marci 2013: The Mystery of Time! Užite si to... a bohatého Ježiška!

Tobi"

Žádné komentáře:

Okomentovat