Blogger Widgets

čtvrtek 1. listopadu 2012

Tragédie v řadách SUICIDE SILENCE


Už to vypadalo, že tento rok doválčíme beze ztrát. Bohužel, vyšší mocnosti tomu chtěli jinak, a tak se metalová komunita vyrovnává se ztrátou frontmana SUICIDE SILENCE, který odešel ráno 1. listopadu po motocyklové nehodě. Událost se stala v kalifornském Huntington Beach v Kalifornii. Mitchi Luckerovi bylo 28 let.

Úřad koronera prohlásil zpěváka za mrtvého v 6:17 místního času v nemocnici v Orange County. Tamější policie prošetřuje tuto čtvrteční nehodu a očekává, že po ukončení vyšetřování zveřejní detaily. 

Lucker, rodák z kalifornského Riverside, založil SUICIDE SILENCE s přáteli v roce 2002. Skupina své debutové album The Cleansing v roce 2007 a následně dobře hodnocené desky No Time To Bleed a The Black Crown. Během jeho kariéry získal Lucker a jeho spoluhráči cenu za Nejvíce inovativní kapelu a Nejlepší novou kapelu na Revolver Gold Gods Awards. 

Přeživší členové SUICIDE SILENCE vydali následující prohlášení:

"Neexistuje žádný způsob, jak to vyjádřit. Mitch dnes ráno zemřel na následky zranění utrpěných při nehodě na motorce. Je to pro všechny z nás zcela zdrcující a nabízíme naši nejhlubší soustrast jeho rodině. Bude vždy v našich srdcích.

R.I.P. Mitchel Adam Lucker. Milujeme tě, bratře."

Ani mateřský label kapely nezůstal pozadu. Nuclear Blast Records vydali následující:

"S velkým smutkem a lítostí musíme oznámit, že před několika hodinami zemřel Mitch Lucker, zpěvák kapely SUICIDE SILENCE, kvůli zraněním, která utrpěl při nehodě na motorce.

NUCLEAR BLAST by chtělo nabídnout naši upřímnou soustrast jeho rodině, přátelům, členům kapely a fanouškům po celém světě, kteří jsou postiženi touto ztrátou.

Zanechal nám to, co nejvíce miloval. Bylo mu 28 let a bude bolestně chybět. 

Fanoušci jsou vyzýváni, aby se podělili o své vzpomínky, fotky Mitche a vyjádření soustrasti na oficiální facebookové stránce kapely: www.facebook.com/SuicideSilence."

I HMH se přidává k vyjádření soustrasti všem, kteří Mitcha Luckera znali osobně či jen prostřednictvím jeho práce za mikrofonem, a musejí se vyrovnat s tak nečekanou a hlavně obrovskou ztrátou. RIP


2 komentáře:

  1. Je škoda tak talentovaného zpěváka... Skvěle napsaný článek mimochodem, asi tu chvíli pobudu :)

    OdpovědětVymazat
  2. rozhodně je...letos rock/metalovou scénu bere smrtka docela fest....díky, přeju at se líbí i pozitivnější články=o)

    OdpovědětVymazat