Blogger Widgets

pátek 16. listopadu 2012

Předvánoční soutěž s Metalshop.cz

Tak a je to tady! Náš blog tímto dnem vyhlašuje historicky první soutěž. Cenu pro vítěze poskytl internetový obchod Metalshop.cz, za což mu děkujeme. A jaká je hlavní výhra? Jedná se o poukaz v hodnotě 700 kč, který vás opravňuje k odběru libovolného zboží z nabídky Metalshopu. Nyní přejděme k tomu hlavnímu, co tedy budete muset udělat proto, aby se někdo z vás stal výhercem tohoto poukazu? Je to prosté, bude stačit odpovědět na jednu soutěžní otázku, jež týká našeho blogu. S její složitostí nebudete mít vy, metaloví fanoušci, jistě žádný problém. Kdyby však náhodou ano, přichystali jsme nápovědu.


OTÁZKA: V logu našeho blogu naleznete obrázky dvou ikon metalové scény a my se ptáme na jejich jména?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nápověda: Prvním je známý americký kytarista a zpěvák, který působil dlouhé roky v doprovodné kapele Ozzyho Osbourna nebo ho můžete znát z jeho kapely BLACK LABEL SOCIETY. Druhým je zpěvák kapel SLIPKNOT a STONE SOUR.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vidíte, že otázka není opravdu těžká a s nápovědou jí musí uhádnout opravdu každý. Správné odpovědi zasílejte na náš redakční email Heavy.Metal.Hell.Info@gmail.com. Do emailu nezapomeňte uvést, společně se správnými odpověďmi, také vaše celé jméno. Soutěž potrvá 14 dní, to jest do pátku 30. listopadu. Následně z došlých odpovědí vylosujeme jednoho šťastlivce, který získá proklamovaný poukaz na odběr zboží v hodnotě 700 kč.

Na závěr se sluší ještě jednou poděkovat sponzorovi této soutěže, kterým je Metalshop.cz.

Všem zúčastněným přejeme hodně štěstí!

Žádné komentáře:

Okomentovat