Blogger Widgets

pondělí 24. září 2012

Zpěvák GREEN DAY vyhledává léčbu drogové závislosti


Rocker Billie Joe Armstrong vyhledává léčbu ze závislosti na drogách po kolapsu na scéně iHeart Radio festivalu v Las Vegas.

Během vystoupení Armstrong přešel do vulgárního výlevu, když si všiml hodin, které odpočítávají poslední minutu setu kapely. V tom okamžiku byli GREEN DAY v polovině sedmé písně, Basket Case, když se Armstrong v polovině textu zarazil a začal se vztekat, že je v časovém omezení.

Po rozpoutání slovního útoku na úředníky sedící u těchto hodin a prohlášení, že není "Justin fucking Bieber", zpěvák rozbil svou kytaru, odmítl jakoukoli zodpovědnost a davu slíbil, že se kapela po vyřešení situace vrátí poděkovat publiku.

Prohlášení vydané na stránkách kapely zní:

"Billie Joe Armstrong vyhledává léčbu ze závislosti na návykových látkách. GREEN DAY chtějí, aby všichni věděli, že jejich set Clear Channel nezkrátili, a omluvit se všem, kteří byli uráženi na iHeart Radio festivalu v Las Vegas. Kapela bohužel musí odložit některé ze svých nadcházejících vystoupení."

Incident přišel krátce poté, co GREEN DAY museli zrušit koncert v Itálii díky hospitalizaci Armstronga kvůli blíže nepopsanému onemocnění. Mike Dirnt později odhalil, že zpěvák trpěl příznaky "těžké dehydratace" a před zrušením vystoupení zvracel.

Nové album rockerů s názvem ¡Uno! vyjde v úterý 25. září. V současnosti je možné desku streamovat na facebookovém profilu kapely. 

Žádné komentáře:

Okomentovat