Blogger Widgets

pátek 21. září 2012

Shawn "Clown" Crahan: "Paul Gray bude součástí další nahrávky"


Maskovaná skvadra z Iowy si momentálně dopřává odpočinku po dokončeném turné, které obsahovalo takové štace jako Mayhem Festival nebo první ročník Knotfestu. V nedávném rozhovoru pro Artisan News se bubeník a tvůrčí mozek v podobě klauna rozpovídal o posledních výtvorech zesnulého Paula Graye, které se stanou součástí na dalším albu SLIPKNOT.

"Jsou tu písně, které ještě stihl napsat a které se objeví na další nahrávce," říká Crahan v rozhovoru. "Všichni budeme muset přemýšlet jako on, a on v tom bude. Bude tam, neexistuje, aby se neobjevil v čemkoli, co uděláme během zbytku naší kariéry."

Grayova baskytara, stejně jako loni, byla umístěna na pódiu, zatímco "náhradní" baskytarista Donnie Steel byl schovaný mimo stage. Během letošního konání Heavy MTL festivalu v kanadském Montrealu, Klaun vysvětlil problémy, kterým musí kapela čelit bez Graye.

"Jak všichni víme, Paul byl v kapele hlavním motorem psaní," říká Crahan. "Během dvou let jsme sporadicky koncertovali na turné, abychom sdíleli náš smutek s fanoušky místo toho, abychom my i oni truchlili samostatně - prožíváme to společně...I když je to už víc jak dva roky, musíš být schopen jít do studia v pohodě, nadšený a v klidu. Ale nejsem připraven jít do studia a nevidět ho tam."

Není tomu tak dlouho, co Crahan v jednom z rozhovorů prohlásil, že po přestávce, která právě nastala, je kapela odhodlána do studia přece jen nastoupit. Doufejme tedy, že všech osm členů kultovních SLIPKNOT seberou odvahu, chuť a vše potřebné, aby se do studia přeci jen dostali. Osobně věřím tomu, že během příštího roku nás čeká nové album, které nebude pouhou oslavou Paulova života, ale zároveň bude obsahovat duši tohoto basáka a především, bude mít potenciál nakopat lidem prdel natolik, že překoná kultovní desku Iowa.

Žádné komentáře:

Okomentovat