Blogger Widgets

úterý 11. září 2012

Pět trailerů k Nergalově knize


Zpěváka BEHEMOTH jsme na našem blogu z pro mě neznámého důvodu opomíjeli, i když se o něm v poslední době dost mluvilo. Hlavně v souvislosti s jeho chystanou knihou a pak účastí v parodii AmbaSSada, kde si zahraje jednoho z Hitlerových ministrů, přesněji Ribbentropa.

My se ale podíváme na trailer k Nergalově (občanským jménem Adam Darski) autobiografii, která se jmenuje Sacrum Profanum a vyjde v Polsku 17. října. Kniha, kterou dříve zpěvák popsal jako "dlouhý podrobný rozhovor", vyjde nejdříve samozřejmě v polštině. V český překlad asi nemá příliš cenu doufat, nicméně polština má tu velkou výhodu, že na ní překlad téměř nepotřebujete (jen to budete číst déle).

Obálku Sacrum Profanum nafotil Ivo Ledwozyw s post-produkcí Setha Siro Antona (PARADISE LOST, KAMELOT, SOILWORK).

Několik propagačních klipů pro knihu nedávno režíroval Dariusz Szermanowicz z polské producentské skupiny Grupa 13. Nergal s režisérem dříve spolupracoval na videoklipech BEHEMOTH ke skladbám At The Left Hand Ov God a Ov Fire And The Void.

Trailery byly napsány právě Adamem Darskim a jsou to "malé portréty některých kapitol knihy". První trailer můžete vidět níže.

Ukázku knihy, samozřejmě v polštině, si můžete stáhnout na tomto odkazu.

Trailer 1

Trailer 2 (edit: 18.9.2012)


Trailer 3 (edit: 26.9.2012)


Trailer 4 (edit: 4.10.2012)


Trailer 5 (edit: 9.10.2012)


Žádné komentáře:

Okomentovat