Blogger Widgets

čtvrtek 20. září 2012

Nový song DEFTONES zdarma + tracklist připravované desky


Možná jste si již včera všimli, že nu-metalová parta DEFTONES nabídla ke stažení song Leathers, který pochází z chystaného alba nazvaného Koi No Yokan. Název desky by se dal přeložit jako "láska na první pohled". Novou skladbu můžete stáhnout na Deftones.com nebo na streamu níže.


V pořadí sedmé album Koi No Yokan by mělo vyjít už 13. listopadu. Kapela opět spolupracovala s producentem Nickem Raskulineczem, který režíroval album Diamond Eyes  z roku 2010 a také pracoval na albech skupin RUSH či FOO FIGHTERS.

Seznam jedenácti písní nové fošny DEFTONES vypadá následovně:

01. Poltergeist
02. Romantic Dreams
03. Leathers
04. Swerve City
05. Entombed
06. Graphic Nature
07. Tempest
08. Gauze
09. Rosemary
10. Goon Squad
11. What Happened To You?

V rozhovoru pro Noisecreep frontman kapely, Chino Moreno, o procesu skládání pro Koi No Yokan řekl: "Bez pochyb jsme prošli těžkým obdobím, a naším cílem bylo trochu přestavět to, co jsme stvořili v průběhu všech minulých let. Cítil jsem, že jsme to museli dokázat sami. Vzali jsme si mnoho času mezi  nahrávkami, prožívali nějaké vnitřní zmatky a naše nahrávky do sebe kousek po kousku zapadaly ve srovnání se skutečnou společnou tvorbou, takže pro nás vznikla šance dostat se k našim jádrům. Neměli jsme představu o tom, jaký styl chceme stvořit. Prostě jsme vystřelili a motivovali se k vytvoření něčeho velkého. Všechno to bylo velmi pozitivní. Měli jsme více písní než kdy dřív, tuny nápadů."

Žádné komentáře:

Okomentovat