Blogger Widgets

úterý 25. září 2012

Dez Fafara vydal píseň na podporu nemocné sestry


Frontman DEVILDRIVER a COAL CHAMBER Dez Fafara dnes vydal píseň, která je věnována na pomoc jeho sestře, které byla diagnostikována rakovina prsu. Track s názvem Dark Meadowlark produkoval Greg Weiss (DEVILDRIVER) a namixoval ji Logan Mader (SOULFLY, GOJIRA, DEVILDRIVER).

Dez říká: "Dark Meadowlark je o mé sestře, která je slunečním paprskem, ale také má svůj temný smysl pro humor jako já, tak proto ten název."

A dodal: "Píseň namíchal Logan Mader a produkoval Greg Weiss, který hrál na basu a balalajku spolu s Danem Yobem na kytaře a Zacem Morrisem na bicích. Rád bych také poděkoval Winsonovi a Dougovi z Third Encore, kteří nám dovolili použít jejich úžasná zařízení, a také Dougovi z Rack Attack Rentals za poskytnutí některého skvělého vybavení, s kterým jsme nahrávali."

Ani s pojištěním nemůže Kerriina rodina pokrýt náklady na její chirurgické zákroky, chemoterapii a ozařování, které má podstoupit následující rok. "Stále máme doma dvě dcery, přestěhovali jsme se z Boise do Irvinu (opravdu blízko ke zdravotnímu centru - jaké to štěstí!), ale náklady na dva roky jsou jak se říká ´větší než počet mincí po kapsách´," říká Kerri.

Pokud byste chtěli pomoci, skladbu můžete kupovat na oficiálním webu Deze Fafary. Držíme Kerri palce!

Žádné komentáře:

Okomentovat