Blogger Widgets

pátek 28. září 2012

DECREPIT BIRTH jsou smolaři měsíce


Věřím, že titulek zní poněkud bulvárně, ale tahle kapelka vážně chytla smůlu. Před pár dny jim skončila dodávka v plamenech, ale naštěstí jim byla poskytnuta nová a skupina tak mohla pokračovat na turné s OBITUARY. DECREPIT BIRTH se snažili udržet show v chodu, jenže při nedávném vystoupení v San Franciscu kapelu okradli v době, kdy vystupovala na pódiu. Tahle smečka po tom všem řekla, že už nemohou na turné pokračovat, což se dá pochopit. Zde je poselství, které o tom vydala:

"Zasáhla nás další špatná energie, tentokrát v podobě krádeže během minulé noci v San Franciscu. Naší půjčené dodávce z boku rozbili okno a ukradli všechny naše osobní batohy s penězi, notebooky, mobilními telefony, pasy a ID kartami. To byla poslední kapka po vyhoření naší dodávky v Kanadě a rozhodli jsme se turné zanechat.

V tomto místě budeme muset bohužel oželet několik dní z naší šňůry. Náklady jsou příliš vysoké a pokračovat by znamenalo udělat ještě větší dluh kapely, což si nemůžeme dovolit. Strávili jsme skvělé chvíle na turné s našimi bratry z OBITUARY, BROKEN HOPE, JUNGLE ROT a ENCRUST. Tyto kapely se k nám chovali skvěle během několika posledních týdnů, kdy jsme si procházeli problémy. Děkujeme všem fanouškům, kteří přišli a udělali z turné naprosto skvělou záležitostí, i když bylo poznamenáno těmito sračkami. Každý večer jsme do toho dali všechno jen pro vás, naše fanoušky. Jsme shrbeni, ale ne zlomeni...

Pokud máte pocit, že chcete přispět do našeho fondu, můžete tak učinit přes PayPal na adresu decrepitbirth@msn.com. Velmi si vážíme toho, že nám fanoušci nabídli pomocnou ruku. Jste nejlepší!"

Žádné komentáře:

Okomentovat