Blogger Widgets

čtvrtek 2. srpna 2012

Zpěvák CRAZY TOWN odsouzen ke tříleté podmínce


Seth Binzer, zpěvák Crazy Town, který je znám spíš pod uměleckým jménem Shifty Shellshock, se konečně dozvěděl svůj osud, který následuje po únorových událostech, kdy na veřejnosti fyzicky napadl svou přítelkyni.

Dle TMZ, zavolali na Binzera policii zaměstnanci diskontu s oblečením, v tom se pohádal se svou přítelkyní  a následně jí i fyzicky napadl. Policie zatkla Binzera poté, co u něj objevila také kokain. Byl obviněn z nedovoleného držení omamných látek a napadení.

Předevčírem (31. července), se hájil před soudem vůči dvěma obviněním a nakonec byl odsouzen ke tříleté podmínce za drogový delikt. Soud mu dále nařídil, aby se po dobu tří let vyhýbal své přítelkyni a rok bude muset docházet na poradenství ohledně domácího násilí.

Binzerovo zneužívání drog již bylo veřejnosti prezentováno díky VH1 reality show "Celebrity Rehab" a "Sober House." V dubnu upadl zpěvák díky užívání drog dokonce do bezvědomí, ale dle TMZ existuje nějaké světlo na konci tunelu. Binzer sám pronesl, že jeho život je nyní bez drog: " Jsem na tom dobře. Jsem čistý. Jsem štastný."

Drogy, hodně drog...."Butterfly"

1 komentář: