Blogger Widgets

pondělí 13. srpna 2012

Zmizení zpěváka KILLING JOKE vyřešeno


Jak jste mohli na našem blogu číst, zpěvák Jaz Coleman minulý měsíc po záhadném statusu na Facebooku zmizel a neozýval se svým spoluhráčům. Krom jiného v inkriminovaném statusu zrušil chystané turné s kapelami THE CULT a THE MISSION. Jak to tedy bylo s frontmanovým zmizením?

Jaz Coleman se v neděli 12. srpna k radosti všech přátel a rodiny vrátil domů ze západu Sahary. "Dokončil jsem práci na své knize a psal věci pro svůj nový sólový projekt The Nirvana Symphonic. (smích) A co je to tu za povyk?"

Z Nirvany se pravděpodobně stane televizní show v roce 2013 a ve stejném roce se bude konat koncert. Kniha i exkluzivní Colemanovo album pak bude vydáno ve společném packu a již příští týden jej bude možno objednávat.

Colemanovo podivné chování a následné odstřižení od světa zvedlo média napříč státy celým světem a taktéž fanoušci vyvíjeli značnou aktivitu. K problematickému statusu, který kapela na svém profilu okamžitě smazala, se zpěvák vyjádřil, že zprávu nepsal a že byla dílem "imitátora". Přesto ale Coleman stále tvrdí, že  "nyní to vypadá, že to způsobila šílenost...je nemožné, aby za daných okolností turné proběhlo". Ve statusu zveřejněném na svém Facebookovém profilu, Coleman přeje "THE CULT a THE MISSION mnoho zdaru na turné, a zjistili, kdo si hrál na mou osobu."

Žádné komentáře:

Okomentovat