Blogger Widgets

středa 4. července 2012

Zpěvák CHILDREN OF BODOM byl převezen do nemocnice


Alexi Laiho byl v noci 3. července převezen do nemocnice v norském Oslu, protože trpěl extrémně velkými bolestmi žaludku.

Populární finská kapela proto zrušila dnešní koncert v Norsku a zítřejší ve Švédsku se slovy, že stále čekají na diagnózu a nabádají fanoušky, aby drželi palce. Jediná věc, kterou doktoři kapele řekli byla, že koncertovat nebudou moci minimálně 48 hodin.

CHILDREN OF BODOM nedávno podepsali smlouvu s Nuclear Blast Records, u kterých podle všeho vydají na podzim roku 2013. Nyní si můžete přečíst oficiální prohlášení kapely k hospitalizaci Alexiho, které zveřejnili na svém Facebook účtu:

"S velikou lítostí jsme nuceni zrušit náš dnešní koncert v Oslu a zítřejší v Malmö.

Alexi byl dnes večer převezen do nemocnice v Oslu s extrémními bolestmi žaludku. Lékaři na pohotovosti ho zkontrolovali a zatímco stále čekáme na diagnózu, řekli nám, že nebudeme moci hrát během příštích 48 hodin.

Omlouváme se všem našim fanouškům, kteří si koupili vstupenky na tyto koncerty - budeme se snažit naplánovat Oslo a Malmö v nejbližší možný termín. Držte s námi palce, aby se Alexi co nejdříve uzdravil.

Henkka, Roope, Janne, Jaska"

Žádné komentáře:

Okomentovat