Blogger Widgets

čtvrtek 5. července 2012

LAMB OF GOD založili sbírku na podporu Randyho


Už bylo na čase, aby se k celé kauze vyjádřila i kapela. Sice to stále není vyjádření jaké bychom snad čekali, nicméně na svém Facebook profilu kapela zveřejnila následující:

"Jak mnozí z vás ví, Randy je držen v českém vězení za zločin, kterého se, jak věříme, nedopustil. Stále se učíme o tamějším právním systému a situace je nejistá. Udrželi jsme místního právního zástupce, podporu amerického velvyslanectví a lítáme mezi dalšími právníky, abychom zajistili Randymu co nejlepší reprezentaci. Jak mnohým z vás již došlo, soudní poplatky tak velmi rychle naskakují.

Ačkoli si ceníme mohutných projevů podpory, nemáme zájem na ničem profitovat, naklonit si tisk nebo získávat jiné sympatie na této události. Založili jsme tuto stránku proto, aby umožnila lidem, kteří se cítí nakloněni naší věci a chtějí Randymu pomoci s náklady na obhajobu v tomto případu. Sto procent získaných peněz půjde na právní poplatky a případný zůstatek bude věnován na charitativní účely podle Randyho uvážení po jeho propuštění.

Děkujeme - LAMB OF GOD"

Pro případné zájemce stačí kliknout na tomto odkazu: Randy Legal Fund

Žádné komentáře:

Okomentovat