Blogger Widgets

sobota 7. července 2012

Bývalý člen CRO-MAGS pobodal dva současné členy kapely


Nevím, čím to je, ale začínám si říkat, jestli poslední dobou píšeme také nějaké dobré zprávy. Nevypadá to tak. Další z těch špatných je obsahem tohoto článku. Podtitulek zprávy by mohl znít: "Newyorská hardcore scéna stále žhavá"

Harley Flanagan, bývalý člen kapely CRO-MAGS pobodal dva současné členy skupiny krátce před jejich výstupem na stage. Flanagan se údajně přiřítil do VIP sekce ve Webster Hall, proběhl do šatny kapely, kde pořezal Williama Beraria nad okem a kousl ho do tváře, a také pořezal Michaela "The Gook" Coulse (dříve člen SWORN ENEMY) na rameni a na břiše.

Ochrance se nakonec podařilo Flanagana zachytit a vyvedla ho z budovy. "Lidé na něj začali pískat a házet po něm věci," řekl svědek. "Ruce měl v poutech, ale stále na každého ukazoval prostředníček." Koncert byl okamžitě zrušen.

I když nebylo vydáno žádné oficiální prohlášení, Flanagan měl už několikrát problémy s novými členy CRO-MAGS. Obě oběti prý ale budou v pořádku. Zde je jedna svědecká výpověď:

"Byli jsme na hardcore koncertu ve Webster Hall - byli tam SICK OF IT ALL a CRO-MAGS a VOD - když se v poschodí rozpoutalo peklo. Harley Flanagan, zakládající člen CRO-MAGS, vpadl do VIP salonku s nožem v ruce. Ochranka byla v mžiku na nohou a vyrazila mu tu děsnou věc z rukou. Toho šílence zpacifikovalo až šest nabušených chlápků. Krev byla úplně všude a z jeho lýtka trčela kost.

Policajti se objevili docela rychle a nasadili mu náramky. Ještě předtím někoho bodl do hrudi (řekla oběť opouštějící scénu s bandáží na ráně). Vzhledem k násilí byl zrušen zbytek koncertu. Zbývající kapely slíbili náhradní termín. Abychom byli spravedliví, ochranka Webster Hall zvládla situaci profesionálně. Spousta opilých, naštvaných hardcore fanoušků bylo na hranici výbuchu poté, co policie zrušila koncert, ale scéna byla vyčištěna bez jakéhokoli dalšího incidentu." 



1 komentář: