Blogger Widgets

čtvrtek 21. června 2012

Shawn Crahan o Antennas To Hell, náhradě za Paula Graye a novém albu SLIPKNOT


Když někdo mluví jménem kapely SLIPKNOT, nejčastěji je to buď Corey Taylor a nebo právě Shawn "Clown" Crahan, kterého před nedávnem vyzpovídal server SPIN.com. Ty nejdůležitější a snad i zajímavé výňatky si můžete přečíst v tomto příspěvku.

O blížícím se Best of albu SLIPKNOT nazvaném Antennas To Hell:

"Písně jsme seřadili v určitém pořadí tak, abyste dosáhli během poslechu unikátního zážitku, je to něco jako umělecké dílo samo o sobě. Žádný stroj by to takto nezvládl. Kromě toho, nad bookletem jsem strávil dva měsíce. Nedostanete pouhý malý kousek papíru, který je uvnitř jako cover alba. Dostanete obrovskou brožuru jisté skulptury s fotografiemi a teoriemi, o kterých mohou děti přemýšlet a které vytvářejí celý pojem a skutečnou zábavu."

O původním kytaristovi SLIPKNOT Donnie Steelovi, který se ke kapele připojí na koncertech Rockstar Energy Drink Mayhem Festival a opět bude hrát ze zákulisí mimo zraky davů:

"Co mu v tuto chvíli dává právo být s námi na pódiu? Když máme s fanoušky tuto zkušenost, potřebují se soustředit na osm truchlících členů a ne na někoho nového. To není nijak zle myšleno proti Donniemu. Mám Donnieho rád, ale rozhodli jsme se pro turné jen z jediného důvodu - podělit se  s našimi fanoušky o tragédii, bolest a žal ohledně Paula místo toho, abychom jsme si tím procházeli sami."

O plánech SLIPKNOT nahrát nástupce All Hope Is Gone z roku 2008 (bubeník Joey Jordison má napsáno 30 skladeb, Corey Taylor má napsané texty a kytaristé Jim Root a Mick Thompson mají plné ruce práce s psaním riffů):

"Takhle se všichni vyrovnávají se ztrátou Paula, psaním. Budou všechny tyto věci použity? Ne. Použijeme některé z nich? Samozřejmě. Ale dokud se nedostaneme do tohoto bodu, nemůžu říct cokoli komukoli. Je to, jako byste se mě ptali, kdo je novým baskytaristou. Nebudu vám na to odpovídat, protože na to v tuhle chvíli rozhodně nemyslím. Potřebuji zhruba rok, abych se dostal z těch sraček natolik, abych mohl ve studiu kontrolovat své emoce, což je něco, co v tuhle chvíli nedokážu. A pak, až dokážu kontrolovat sám sebe, pak dám Paulovi, kapele a fanouškům všechno, co SLIPKNOT potřebuje pro svou existenci."

1 komentář: