Blogger Widgets

čtvrtek 21. června 2012

Rob Zombie bude natáčet film o hokeji


Rob Zombie, který svou režisérskou kariéru postavil na hororových snímcích, se nejspíš pustí na tenký led. Údajně podepsal režisérský kontrakt na film Broad Street Bullies, který bude pojednávat o týmu Philadelphia Flyers ze 70. let.

Zombie má prý velký zájem vykročit ze škatulky hororových filmů a podílet se na tomto projektu. Údajně film bude režírovat a produkovat, ale napíše i scénář a podle jeho slov to má být setkání Boogie Nights a Rockyho.

Filadelfský hokejový tým v 70. letech právě vznikal a expandoval a jejich fyzický styl hry se stal legendárním hlavně po zápase s týmem Rudé armády, kdy filadelfští hráli natolik tvrdě, že soupeřův tým odešel z ledu po první třetině. Ruský tým se pak na hrací plochu vrátil až poté, co mu bylo oznámeno, že pokud nenastoupí, nedostane zaplaceno.

Zápas Flyers vyhráli 4:1 a tehdejší trenér týmu Fred Shero prohlásil: "Ano, jsme mistři světa. Kdyby vyhráli oni, byli by oni mistry. Vymlátili jsme z nich duši." Činy týmu pak byly zachyceny v dokumentárním filmu HBO Broad Street Bullies.

Rob Zombie zašel za týmem a získal práva k příběhu i s plnou podporou Flyers organizace. V současnosti pak hudebník dokončuje post-produkci svého nového filmu Lords Of Salem, který by měl být venku na konci letošního roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat