Blogger Widgets

čtvrtek 7. června 2012

LAMB OF GOD: trailer k vlastnímu dokumentu + nový videoklip


V poslední době lze pozorovat, že hudebníky začínají lákat filmové práce. Po touze METALLICY o vlastní 3D film, vzniku producentské společnosti Coreyho Taylora a Shawna Crahana ze SLIPKNOT, a dokumentu z režie Dave Grohla tu máme další filmový počin. LAMB OF GOD vypustili do světa trailer ke svému vlastnímu dokumentu As The Palaces Burn.

"Je rok 2012, rok Mayského kalendáře a podle některých to znamená konec světa. Jaký čas než tento by byl vhodnější pro světové turné?" To jsou slova zpěváka LAMB OF GOD, Randyho Blythea, kterými popisuje impozantní cestování kapely, během které současně natáčejí zmíněný dokument.

Ve světě sužovaném násilím, politickým neklidem a masivními sociálně-ekonomickými rozdíly, je hudba plamenem, jenž nás spojuje jako lidské bytosti. S tímto vědomím vtisknuté do mysli, jež utváří LAMB OF GOD, kapela natáčela v zemích jako Čína, Indie, Kolumbie, Venezuela, Mexiko, Israel a mnoha dalších a stvořila velmi originální dokument o turné.

O nadcházejícím filmu As The Palaces Burn nabídl Randy Blythe hluboký osobní pohled o účelu tohoto počinu: "Něco, co je v této hudbě, tvoří spojení, které překračuje kulturní, etnické, sociálně-ekonomické hranice. Není to ve smyslu: ´Ty jsi křesťan, Žid, islamista, budhista, hinduista, nebo cokoli kurva jsi.´ Jsem připraven na každé show, jdu do toho a vidím posluchače a vidím nějakého šestnáctiletého kluka, podívám se na něj a říkám si ´to jsem já´."

Kromě podmanivého traileru k As The Palaces Burn, LAMB OF GOD včera přes Metal Hammer uveřejnili i nový vidoklip. Ten je k singlu Desolation, který pochází z letošního masterpiece alba Resolution.


Žádné komentáře:

Okomentovat