Blogger Widgets

úterý 19. června 2012

Kompletní INFO o nadcházejícím best of albu SLIPKNOT


Tak to vypadá, že se dva roky po smutném úmrtí baskytaristy SLIPKNOT, Paula Graye, konečně pohnuly ledy.

Není tomu tak dávno, co tato maskovaná parta oznámila, že se příští rok chystají do studia, aby nahráli v pořadí pátou studiovou desku. Než se tomu tak ale stane, fanoušky navnadí na best of kompilaci nazvanou Antennas To Hell. Ta vychází 24. července u mateřského labelu kapely Roadrunner Records. Níže můžete shlédnout teasery, které toto dvojalbum předchází.

Předtím ale oficiální prohlášení oktetu SLIPKNOT:

"Nyní je správná doba na vydání ´best of´ kolekce kapely, protože zachycuje první kapitolu SLIPKNOT - kapitolu, kdy se z neznámých stali jednou z největších rockových kapel na světě.

Festivaly Mayhem a Knotfest letošního léta budou oslavou kapely a život zesnulého baskytaristy Paula Graye a budou sloužit pro SLIPKNOT  jako ´konec začátku´ - letošní letní vystoupení bude poslední šancí fanoušků vidět je takové jakými nyní jsou. Samozřejmě, že kapela bude pokračovat, ale je pro SLIPKNOT nevyhnutelnou skutečností, že se bude jako kapela vyvíjet a budoucnost je nepsaná. Antennas To Hell slouží jako prostředník této oslavy.

Dvou-disková verze Antennas To Hell obsahuje bonusové live CD, které zachycuje vystoupení v roce 2009 na legendárním Download festivalu ve Velké Británii. Live disk mapuje kapelu hrající set klasických pecek celé kariéry před 80 000 běsnícími fanoušky. Cesta od (sic) - track číslo 1 na stejnojmenném debutu - až po Snuff, oblíbený to No. 1 rockový track z All Hope Is Gone z roku 2008, je toho důkazem. Album obsahující oblíbené věci fanoušků, živou klasiku a známé rádiové hity.

Ponořte se do kultury kapely, letošní léto spatří první mobilní aplikaci kapely, Wear The Mask. Částečně editor masek, částečně sociální síť fanoušků, 100% SLIPKNOT vzhled a provedení, aplikace přináší SLIPKNOT myšlenku do dříve neprobádaného teritoria - mobilních zařízení fanoušků po celém světě. Wear The Mask bude spuštěno zároveň s Antennas To Hell."


Tracklist Antennas To Hell:

01. (sic)
02. Eyeless
03. Wait and Bleed
04. Spit It Out
05. Surfacing
06. People = Shit
07. Disasterpiece
08. Left Behind
09. My Plague (New Abuse Mix)
10. The Heretic Anthem (live)
11. Purity (live)
12. Pulse of the Maggots
13. Duality
14. Before I Forget
15. Vermilion
16. Sulfur
17. Psychosocial
18. Dead Memories
19. Snuff

Bonus CD: (sic)nesses: Live At The Download Festival, 2009
01. (sic)02. Eyeless
03. Wait and Bleed
04. Get This
05. Before I Forget
06. Sulfur
07. The Blister Exists
08. Dead Memories
09. Left Behind
10. Disasterpiece
11. Vermilion
12. Everything Ends
13. Psychosocial
14. Duality
15. People = Shit
16. Surfacing
17. Spit It Out

Teasery #0-#8:


A na závěr se zbývá jen podívat, co českému fanouškovi unikne v rámci KnotFestu:

Vůbec první hudební festival této kapelu se bude konat 17. srpna v Pacific Junction v jejich mateřském státě Iowa a 18. srpna ve městě Somerset na hranici států Wisconsin a Minnesota.

Na těchto místech budou velké cirkusové stany, ohnivé sloupy, pojízdný zábavní park, parodující interpreti, plivači ohně, artisté na chůdách, bicí sestavy složené z autovraků a grafitti stěny. Bude rovněž otevřeno SLIPKNOT muzeum.

Na každý den se chystá trochu odlišná sestava:

17. srpen: SLIPKNOT, DEFTONES, LAMB OF GOD, DETHKLOK, SERJ TANKIAN, THE URGE, PRONG a DIRTFEDD

18. srpen: SLIPKNOT, DEFTONES, LAMB OF GOD, DETHKLOK, SERJ TANKIAN, CANNIBAL CORPSE, PRONG, GOJIRA a DILLINGER ESCAPE PLAN

A co k tomu všemu říká Shawn "Clown" Crahan?:

"Je to celé o zábavě a přínosu čehosi do světa rock & rollu. Je na čase, abychom se opravdu nechali pohltit tímto nápadem KnotFestu, kde máme vše pod kontrolou, kde naše myšlenky, naše nápady změníme ve skutečnost, kde jsou lidé, s kterými chceme hrát. lidi, o kterých si myslíme, že chtějí naši fanoušci vidět...Když pak všichni odejdou, jejich smysl budou přesyceny, a mluvím o čichu, zraku, sluchu, celé vaše tělo, všechno přesycené stimulací, protože to je to, co SLIPKNOT dělají."

Pokud vás zajímají o tomto festivalu další informace, navštivte KnotFest.com

Žádné komentáře:

Okomentovat