Blogger Widgets

čtvrtek 14. června 2012

Kdo je ta dívka z obalu debutové desky KORN?



Když KORN v roce 1994 vydali své stejnojmenné debutové album, kapela udělala velký průlom songy jako Shoots And Ladders, Need To Blind. Nicméně, pouhá hudba skupiny nebyla tím, co zaujalo veřejnost.  Cover desky Korn stále zůstává kultovním a znepokojující zároveň - zobrazení malého dítěte na houpačce, jež se dívá na velkou hrozivou postavu, z které vidíme jenom stín.

Tehdy šestiletá Justine Ferrara byla vybrána jako "múza" KORN díky jejímu strýci Paulu Pontiusovi, který nu-metalovou kapelu přivedl k Immortal/Epic Records. Nyní zcela dospělá Ferrara nedávno vzpomínala na postavu znepokojujícího muže, jehož děsivý stín vidíme na obalu desky.

"Byl to super fajn chlapík," říká Ferrara. "Dělal mi laskavost tím, že chránil mé oči před slunečním světlem." Ferrara prozradila, že když KORN začínali nabírat na slávě, její rodiče začínali mít obavy, že by mohla být rozpoznána fanoušky a že by se rodina mohla dostat do problémů se školou, kterou dcera navštěvuje a jejíž uniforma byla použita při focení.

Naštěstí ze strany školy žádná zlá vůle nepřišla a Justine Ferrara vystudovala a v roce 2009 absolvovala obor komunikace na univerzitě v New Yorku. I když přiznává, že není fanouškem KORN, doufá, že jednoho dne bude pracovat v hudebním průmyslu.


2 komentáře:

  1. Prej ,,hudba kapely sama o sobě není tím, čím upoutali veřejnost." Tak ten, co to psal, je dobře mimo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tys, milý chlapče(dívko), nikdy neudělal chybu a nepřehlédl ji i při kontrole? Mně se to stává docela často.

      Vymazat