Blogger Widgets

pátek 4. května 2012

SLIPKNOT nejspíš v roce 2013 nastoupí do studia!


Na všem špatném je něco dobré, říká se. Jsou tomu téměř přesně dva roky, co tento svět tragicky opustil SLIPKNOT, Paul Gray. Všichni se těžko s jeho ztrátou srovnávají. Kapela již v minulosti avizovala, že pokud se vrátí do studia, překonají Iowu. Následující řádky by ve vás mohli rozhořet plamen očekávání a nervozity.


Sid Wilson
Pro NME.com řekl DJ Sid Wilson: "Letos v létě hrajeme na Mayhem Festivalu a, po zimní přestávce a až STONE SOUR dokončí své turné, se SLIPKNOT vrátí do kuchyně. Vlastně, před dokončením šňůry STONE SOUR, se vrátíme do studia, abychom připravili Coreyho návrat a udrželi železo žhavé."

A dodal: "Bude to těžké, vůbec to nebude procházka růžovým sadem. SLIPKNOT je největší věcí v životě každého z nás, ale vždycky se k tomu musíme dostat zpátky. Budeme to muset zvládnout. Jsem nadšený a jsem připravený to udělat.

Je mi špatně, když slyším lidi říkat, že je čas na akci. Když se sejdeme, je to masakr; potřebujeme využít tu energii z živých vystoupení. Když se dohromady sejdeme, jak to vždycky děláme, bude to brutální."

Myslím, že tohle prohlášení rozzářilo nejednu jiskru v nejednom oku. Nevím, jak vy, ale věřím tomu, že pokud se nedostaví konec světa v podobě konce Májského kalendáře, pak se o to jisto jistě postará maskovaný oktet!




Žádné komentáře:

Okomentovat